Capitolul 2

5.4K 101 17
                                    


Ajung rapid la petrecere si deja simt cum mirosul de alcool si tutun imi invadează nările . Salut pe toți si când ma întorc in fața mea stă un tip brunet cu ochii căprui spre negri cu corp bine lucrat!  Dupa cum înțelesem  il cheama Jack .

Jack - Buna frumoaso !
Mimi- Ahhh! Bună, ma numesc Mimi !
Jack - Vrei sa mergem sa bem ceva ?
Mimi- Sa mergem !

Ajungem la masa unde se servesc toate băuturile alcoolice ,si i-au un pahar de whisky la fel si Jack însă simt ca mai vreau si am inceput împreună sa tragem dintr-o înghițitură 5 ,10,15 pahare . Pierdusem numărul paharelor cu whisky !  Brusc simt o căldură ce imi invadează corpul  ies la balcon unde imi aprind o țigară.

Jack - Păpușă dă-mi si mie o tigara . 

Ii ofer țigara si focul după ma uit la priveliștea din fața mea. Nici nu dau bine sa imi întorc privirea, ca ma prinde intr-un sărut pasional unde limbile noastre duc un adevărat război . Ma ia pe sus si mă duce intr-o camera de la etajul 2 . Ma arunca pe pat si imi rupe bluza in acelasi timp sărutul sau coboară spre gât si imi lasa un semn la evidență.  Imi da jos fusta si ma vede in lenjeria rosie din dantelă ce o purtam.  Isi muscă usor buza de jos si imi sopteste la ureche :

Jack - Ma exciti rău !

Imi muscă urechea după ce imi sopteste cuvintele si isi da jos hainele de pe el rămânând in boxeri puteam sa ii observ corpul bine lucrat ,era perfect ! Imi inlatura sustienii si începe sa imi maseze un san cu mîna stângă iar celălant il muscă si il sugea ,imi provoca atâta placere!

Mimi- Ahhhhhh! Uhhhhh! Ja-cc-kkkk

Ii plăcea mult cum ii gemeam numele , coboară cu limba mai jos si brusc se opreste se ridica in sus imi ia fusta si maioul hainele lui insa isi lasa geaca si pleacă!

Mimi- La naiba ce a fost asta ?
Mimi-Serios asa ma lasi tu pe mine baltă ? Ii strig din urma super entervata !Mda.... asta e viata mea , cred ca asa mi-a fost menit sa ma lase toți baltă măcar o am pe prietena mea Nicol .
Pe usa intra un polițist si imi spulberă toate gândurile bine că intre timp ma imbracasem in lenjeria mea rosie si imi pusem jacka lui Jack pe mine.

-Ahhh la naiba lăsați-mă dracu in pace ! Unde ma duci netrebnicule ? Lasă-mă !!! Ii strigam dar nu avea sens era cu mult mai puternic decat mine.  Ma pune in masina lui si ma duce la sectie. Perfect sunt o minora beată, intr-o celula care era cat pe ce sa isi piardă virginitatea,  cu un super baiat drăguț . In timp ce eu imi vărsam  toata bautura si mincarea ce o aveam in mine aud niste bătăi. Brusc doi tipi cad la podea si in fata mea apare un tip cu glugă in cap si avea o mască !

Tipul ciudat - Hey! Alooo, poate nu stai si te holbezi acolo ! Eu incerc aici sa te salvez !
Mimi - Ahhhhh da scuze !
Tipul ciudat - Da.......se mai întâmplă! 
Iesim din închisoare si pe tot drumul erau tipi-politisti întinşi pe jos . Mamă asta e puternic de tot ! Sărim zidul si în fata mea sta o mocicleta super tare ! Ma sui pe ea si tipul da viteza la maxim ! Străbăteam străzile si imi plăcea al naibii ! Oprește motocicleta in fata casei si ma dau jos !

Mimi- Mersi mult ca m-ai salvat ! Cu ce te pot răsplăti ?
Tipul ciudat - Cu un sărut !
Mimi - Iti pare ca sunt o curvă si ma sărut cu toți tipii care ii vad ?
Tipul ciudat - Am incercat si eu !

Anonimul  ~~FINALIZATĂ ~~❤❤❤Where stories live. Discover now