Capitolul 17

3K 62 3
                                    

Isi da gluga jos si rămân surprinsă , lacrimi imi apar in ochi era chiar .......Jack .

Mimi - Nu e adevărat, e o gluma?
Jack - Nu e nici o glumă eu sunt anonimul tău !
Mimi - De ce tu ? Te urăsc !
Jack - Ahhhh, Te rog mai da-mi o sansa !
Mimi- De aceea spuneai ca te voi urâ !
Jack - Te rog mai da-mi o sansa ! Stiu ca ti-am facut mult rău dar am inceput sa te iubesc , eu ti-am omorât părinții , eu am parasit-o pe Nicol pentru ca ma indragostisem de tine , te-am violat pentru ca eram bat ,scuza-ma , te rog mult !
Mimi- Poftim tu esti netrebnicul ce mi-ai pus părinții in pământ si ai facut sa imi sufere sora ! Te urăsc !( spun printre lacrimi si fug )

Ajung acasa fata imi era udă de la lacrimile care curg încontinuu. Nu mai pot trai asa trebuie sa plec , sa fug undeva departe , sa incep o noua viata . Din fericire Andy si Nicol inca dormeau.
Imi i-au repede bagajul imi pun in ea hainele , banii , documentele si tot de ce mai am nevoie . I-au o hartie si un pix si scriu :

Dragă Nicol,
eu nu mai pot continua asa , imi pare rău te las alaturi de Andy ! Eu o sa fug undeva departe , o sa incep o noua viata . Nu pot trai in acest oras unde fiecare obiect imi reamintește si cea mai mică durere . Cum sa traiesc când stiu ca anonimul e Jack ( m-a facut sa ma îndrăgostesc de el) Chiar însăsi Jack ne-a omorât părinții si m-a violat pe mine. Imi pare rău surioara. Te iubesc mult de tot aceasta e realitate si înca ceva nu ma căutați uitati de existența mea!


Cu drag Mimi !

Anonimul  ~~FINALIZATĂ ~~❤❤❤Where stories live. Discover now