Voorwoord

1.1K 29 4
                                    

Hallo allemaal! 

Ik wil nieuwe lezers en oude lezers hartelijk welkom heten bij de herschreven versie van Unexpected. Ik wil gebruik maken van een voorwoord om jullie wat meer informatie te geven ter verduidelijking. 

Dit boek was voorheen bekend als Unexpected, ik heb al een hele tijd terug besloten om dit boek helemaal te herschrijven omdat ik het graag zou willen uitgeven. Toen ik dit boek schreef was ik net 14 en inmiddels ben ik al 18, mijn schrijfstijl is intussen enorm veranderd en ik sta niet meer compleet achter dit boek. Ik kan het niet zonder schaamte terug lezen en daarom heb ik de oude versie er dus afgehaald. 

Nieuwe lezers kunnen dit boek gewoon lezen zoals elk ander boek, er komen wekelijks updates online en ik zal mijn best doen om zo actief mogelijk te blijven. 

Oude lezers zullen heel wat personages in dit verhaal herkennen maar ik wil jullie herinneren dat dit een herschreven versie is. Het verhaal begint compleet anders en zal ook anders aflopen, de personages zijn ouder en kunnen een andere persoonlijkheid hebben. Het staat helemaal los van Unexpected, dus het zal lijken alsof je een nieuw verhaal aan het lezen bent. 

Als je Unexpected echt leuk vond dan zul je dit boek helemaal geweldig vinden. Of er net zoals bij Unexpected een vervolg komt staat nog niet vast, dat merk ik wel na de afloop van dit boek. 

Verder heb ik de titel veranderd aangezien ik Unexpected nogal cliché vond en niet meer achter de titel stond. Blue Vipers is de nieuwe titel, maak je geen zorgen als je de titel nog niet helemaal snapt. In de loop van de eerste hoofdstukken wordt het duidelijk.  

Play him Dirty is een spin-off van dit verhaal dat zich enkele jaren later in de toekomst afspeelt. Zou je van plan zijn Play him Dirty te lezen dan hoef je je geen zorgen te maken om spoilers.

Als je niet kan wachten om Unexpected helemaal te herbeleven of om als nieuwe lezer te beginnen lees dan zeker de proloog die op dit moment online staat! 

Veel liefs en leesplezier, 

Axchikk

Blue VipersΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα