03

231 41 5
                                    

"Gay?"

To slovo ho dělalo nervozním. Jak to mohl vědět? Bylo to tak jasné, že ho přitahují muži? Poznal to díky vlastnímu gaydaru? Taehyung byl naprosto zmatený a otupělý. A asi po sté se dneska začervenal.

"Protože bych tě moc rád ošukal." Zašeptal mu Jungkook svůdně do ucha. Jeho rty se ho lehce dotýkaly.

Taehyung stál zamrznutě jako socha, jak by na to měl kdokoliv odpovědět? Cítil na svém krku Jungkookův dech, čímž mu ho lehce zahříval v tom nejintimnějším smyslu. Po celém těle mu naskočila husí kůže. Věděl, že by si něco takového od úplného cizince neměl užívat, ale nemohl si pomoc.

Jungkook do něj lehce strčil tak, aby se celý opřel o zeď za ním a začal ho líbat na krku. Tím Taehyunga naplno překvapil, že ze sebe vydal několik hlasitých vzdechů. Jungkook se spokojeně usmál, když ucítil tvrdou věc na jeho stehně - věděl tak, že dokázal nováčka  rychle zpracovat.

"Začíná tady někdo být nadržený?" Promluvil Jungkook s úšklebkem na tváři. Moc dobře věděl jaký vliv na něj měl.

Taehyung mohl odpovědět pouze hlasitým zalapáním po dechu. Nechtěl tak moc dávat na jevo, že si to tolik užívá ale nemohl si pomoc. Jungkook ho vzal za jeho kulatý zadek a né moc jemně ho zmáčkl. Taehyung znova zavzdychal a se zavřenýma očima zaklonil hlavu dozadu.

"Líbí se ti to, zlatíčko?" Zeptal se ho Jungkook. Moc dobře věděl jak moc dobře Taehyungovi dělá jen pouhými dotyky a chtěl ho hned teď celého jen pro sebe.

Chytil se Taehyungového oblečení a už byl připraven to z něho všechno strhnout. Bylo mu úplně jedno, že všichni ostatní vězni je mohli slyšet, protože byli hned u nich. V tom ale uslyšeli hlas.

"Jeone, Kime. Jestli si chcete navzájem ukazovat náklonnost,tak tahle cela fakt není dobrý nápad. Chovejte se slušně, nechci vidět vaše penisy, děkuju." Jeden z dozorců řekl, když stál před celou a všechno co se stalo viděl.

Vypadal lehce znechuceně, ale nebylo to pro něj poprvé co se ocitl v takové situaci. Jeon Jungkook měl historii s dělání intimních věcí s jeho bývalým "spolubydlícím".

Taehyung byl v šoku, a proto od sebe Jungkooka okamžitě odstrčil. Ten byl z jeho počinu lehce překvapený a proto lehce klopýtl. Podíval se na již zmíněného dozorce, nijak neovlivněn jeho slovy. Jen nad tím pokrčil rameny a vrátil se nazpět k své horní posteli. Jakoby se nic nestalo.

Dozorce poté odešel a pokračoval v kontrolování cel. Taehyung se chvíli zpamatovával a poté se rozhodl také si lehnout, ale na svoji dolní postel.

Mladší z nich ležel na horní posteli a povzdychl si, když mu došlo že dneska tu úžasnou prdelku nováčka mít nebude.

"Měl jsi ve vězení někdy sex?" Taehyung začal být zvědavý, jelikož to na něj mladší zkoušel, tak to prostě potřeboval vědět.

"Jop." Jungkook jednoduše odpověděl, "byl tu jeden sexy chlap s štíhlým tělem a roztomilým zadkem, ale po pár týdnech odešel na kauci." Dořekl pravdivě.

Tae ze sebe vydal pouze tiché "oh" a Jungkook si povzdychl.

"Stejně měl malé péro."

"Nemyslím si, že ty ho máš větší.." Zamumlal si Taehyung pro sebe, doufajíc že ho Jungkook neuslyší. Ale on ho slyšel.

"Oh, chceš se vsadit cutie?" Ušklíbl se a nadzdvihl obočí. Hned na to se uchechtl, když uslyšel polknutí na sucho ze zdola. Došlo mu totiž, že ním zase frustrovaný.

Taehyung se zabral do svých myšlenek. Bylo ticho a díky tomu Jungkook rychle usnul.

"Tohle bude o mnoho horší, než jsem si ze začátku myslel.." Pomyslel si Taehyung a lehce si povzdychl. "Hádám tedy, že tu s ním na nějakou dobu budu muset zůstat. Doufám, že i ostatní ke mně budou takto milí. Třeba si tu můžu udělat nějaké kamarády!" Pomyslel si znova nevinně Taehyung. Byl nadšený, že může potkat kupu nových lidí a dozvědět se o nich tolik zajímavých věcí. Usmál se a zavřel svoje oči. Připravoval se na zítřejší den, až divně optimisticky. Kdo nemá rád dělání si kamarádů?

Nic méně, Taehyung by si měl uvědomit, že né každý se s ním bude chtít dobrovolně bavit. ..Hlavně ve věznici ne.

-

Ahhh tohle je tak jiné od Kindergarten a doopravdy to zbožňuji! Co si o tom zatím myslíte vy?:) Přeji krásný zbytek dne c:

my seductive cellmate + vkookKde žijí příběhy. Začni objevovat