§2.évad 6.rész§

360 28 12
                                    

-ennek örülök. Kellett neked egy kis idő, hogy átgondold. És örülök neki, hogy helyesen döntöttél. Ígérem, hogy nem fogod megbánni.

-Azt remélem is.

-Holnap elkezdünk mendent. Átnézzük, hogy miker írtál, meg ilyesmik. Na meg persze gyakorolni is fogsz minden nap. Rendben?

-rendben.-bólintottam. - Nos, akkor én mennék is.

-rendben kicsim. Menj csak. - mosolygott anya. Gyorsan megfordultan és kimentem a szobából. Letrappoltam a lépcsőn. Felhuzakodtam, felvettem a kabátomat és Shawn háza felé vettem az irányt. Siettem, ahogy csak tudtam.

Most csak a biztonságot nyújtó karjaiban akartam lenni. Azt akarom, hogy átöleljen. Csakis rá vágytam...

________________

Már  1 órája vagyok itt. Összebújva filmet nézünk.

-Ariana, mondanom kell valamit, de lehet, hogy ezzel tönkreteszek mindent.

-Shawn, ezt mégis hogy értsem?

-jövőre turnézni megyek és te pedig belevágsz a zenei karrieredbe. Tudd, hogy én támogatlak és támogatni is foglak, de gondolj csak bele, 1 év távol egymástól. Ez így nem működhet.

-Shawn, mi az, hogy nem működhet? Még visszavonhatom ezt az egészet, nem kell, hogy belevágjak...ha ez kell ahoz, hogy veled lehessek. Shawn, te vagy a mindenem. Nem élném túl, ha elveszítenélek.

-Ari, ezért ne add fel az álmaidat. Lehet, hogy találsz helyettem jobbat, akivel felhőtlen lesz a kapcsolatotok. Megházasodtok és családot alapítottok. Ariana, én..

-ne mond azt, hogy szakítani akarsz velem. Pont most, karácsonykor? Shawn, ne gyere nekem a sablon dumával, hogy találok jobbat!
Mi van, akkor, ha te vagy az igazi?

-de mi van, ha nem?

-Shawn!-pattantam fel idegesen a kanapéról.-Én odaadtam mindenemet! De te most eldopsz, mint egy használt rongyot! Tudod mit!? Ha szakítani akarsz, hát legyen. Te döntésed!

-Ariana... én...Nem..akartam..Ari

-Elég Shawn! Igaza volt Jack-nek. Csak kihasználsz. Egy menetre kellettem ugye? Szánalmas vagy....

-én, szánalmas? Neked próbáltam biszonyítani!

-biszonyítottál is. Bebizonyítottad, hogy mekkora paraszt vagy.-mondtam, majd az ajtó felé,vettem az irányt. Felkaptam a csizmámat és a kabátomat. Ki akartam menni, de valaki visszahúzott.

-Ariana, ez nem így van...

-mi az, hogy nem így van?! Shawn, szakítottunk. Kész, vége. Ahogy te akartad.-vontam meg a válam. Próbáltam azt mutatni, hogy nem törtem meg, hogy erős vagyok, de belül már zokogtam.

-Adj mégegy esélyt. Kérlek. Utoljára.-könyörgött.

-Sajnálom Shawn. De, nem...már eljátszottad a bizalmamat.

-De...

-Tudod, mit? Igazad van. Lehet, hogy találok nálad jobbat...de akkor is, nem tudlak elfelejteni könnyen. Életem végéig emlékezni fogok rád...a szívemnek nem tudok parancsolni. Sajnálom, de szeretlek és szeretni is foglak.

-de akkor nem értem. Én is szeretlek, te is szeretsz engem. Akkor, miért nem bocsátasz meg?

-Shawn,  egy kapcsolatban fő a bizalom, ami a mi esetünkben, nincs meg. Nem kölcsönös.

-Sajnálom...

-ezzel, nem hozol helyre semmit sem. Azt, hogy megcsalsz, igaz, de nagy nehezen megbocsátottam. De nálam itt telt be a pohár Shawn! Nem vagyok egy bábú. Nem kellett colna megbocsátanom. Tudnom kellett volna, hogy megint csalódást okozol.-mondtam, majd kiléptem az ajtón. Megcsapott a téli hideg szél. Hatalmasat sóhajtottam, majd haza fele vettem az irányt.


A mai napon, December 24.-én, két szív tört össze...





























































Halisztook embiik!
Nos, sajnálom, hogy ilyen későn zavarok! :(
De remélem, hogy tetszett ez a rész is.
Puszi❤



Örökbe fogadva ✔Where stories live. Discover now