-8- Death eater

62 2 11
                                    

Pov Lexi
'Dus jij werkt voor Jeweetwel?' Hij kijkt me even aan. 'Zeg zijn naam!' Ik kijk hem aan. 'Voldemort.'
'Mooi zo.' Hij loopt naar de ketel en en steekt m aan. Pettigrew komt aanlopen met baby Voldemort. Kom op. Dit is mijn eerste jaar en zie gelijk hoe Jeweetwel terug komt. Ik moet zorgen dat Harry dit weet. Maar hoe?
Nu voldemort herrijst is
'Zo, zo, zo. Bedankt Wim en Pettigrew te helpen.' Even sta ik (nog steeds) in schok. 'En wie mag dat zijn? Wim.'
'Oh dat is Lexi, zij was hierbij en wist me plannen. Ik kon haar niet weg laten gaan.' Voldemort kijkt me aan. 'Dat vriendinnetje van Harry Potter? Ugh.' Ik mag niet verraden dat ik een slechte slytherin ben. Ik probeer goed te zijn. Maar dat werkt niet dus. 'Kom eens hier.' Ik loop naar Voldemort. 'Linkerarm.' Ik doe me linker arm vooruit. Hij doet zijn wand op men arm. Omg hij maakt een death eater teken op me arm. 'Je vader Lucius, is ook 1 death eather. Nu jij ook.' Ik knik. Even realiseer ik dat ik door Yme een death eather ben. Als ik nooit naar hem toe was gegaan was dit nooit gebeurt. Niemand hier om me te helpen. Tenzij. Nee nevermind. Die komt toch niet. 'Wim. Take care of her.' Hij knikt en sleurt me mee terug Hogwarts in. 'Lexi, denk erom. Draag lange mouwen anders ziet iemand het. En je vertelt het niemand.' Ik schud me hoofd. 'Okay.' Makkelijker gezegd dan gedaan toch? Hij loopt naar de gryffindor common room. Ik blijf hier staan. Ik heb geen tijd meer voor Jakob maar dat zal wel. Walter en Laurence komen naar me toe. 'Hey! Wat heb jij rest van de avond gedaan?' Ik kijk Laurence aan. Met tranen in me ogen. Daarna kijk ik Walter aan. Ik ren weg. Naar de meisjes badkamer. 'Moaning Myrtle?' Fluister ik zacht. Ze komt gelijk tevoorschijn. 'Zei iemand mijn naam? Hihi.' Ze kijkt me aan en lacht. 'Moeilijk hé? Om een death eather te zijn. Je komt er nog achter wat ze allemaal doen.' Huilend gaat ze weer naar wc in. Zachtjes en geluidloos begin ik ook te huilen. De muur zit lekker dus ik ga tegen de muur zitten. Tot dat in eens Hermione binnenkomt. 'Oh sorry, wist niet dat deze plek al bezet was.' Ik kijk haar aan.
Daarna deed ik me knieën naar me toe en deed me hoofd erin, zodat ze me niet zag huilen. Ze deed een hairflip en liep weer weg.
Pov Wim
What the fuck heb ik zojuist mee gemaakt? Voldemort die terug is? Een meisje death eather gemaakt. Blijkbaar moet ik op haar letten. Een slytherin. Hoe de fuck ga ik dat doen. 'Yo, leef je nog?' Ik kom uit me denkwijsheid en kijk Ron aan. 'Ja! Ja.'  Zucht ik. 'Eindelijk. Kom mee we gaan truth or dare.' Ik sta op en loop mee naar de boys dorm. Harry, Seamus en Dean zitten er al. Wij gaan ook zitten. 'Ik begin.' Roept Harry. Hij kijkt even naar ons allemaal. 'Wim, truth or dare?' Ik denk even na. Zal ik truth of dare doen? Hm. Ik doe wel 'truth.' Hij overlegd even met Seamus. 'Ben je verliefd op iemand?' Ze beginnen te lachen. 'Je hoofd word echt een tomaat, zeg gewoon ja.' Zegt Ron. 'Ja.' Bloos ik. Ik kan dit niet aan. Een gryffindor als death eather. Ik behoor tot Slytherin. Of niet? Het zal wel.
Pov Lexi
Buiten in het gras
Lonely. I am so lonely. I have no buddy. 'Hey daar is Lexi.' Word er uit het niets geroepen. Ik kijk om en zucht. Niet weer die kinderen. Kunnen ze mij nooit met rust laten? 'Hey.' Zegt Laurence vrolijk en enthousiast. 'Hoi.' Zeg ik lekker droog terug. Geen tijd om vrolijk te zijn dus. 'Gaat het?' Ik knik. Liegen is soms best fijn. Ik wil niet dat hun het weten. Maar ook weer wel. Ze gaan naast me liggen. 'Is de maan mooi Laurence?' Ik doe me ogen langzaam ff dicht. 'Ja Walter.'
Ik voel een hand om me heen. En nog een. Zijn hun allebei in love met mij ofzo? Iknow im hot. Whatever. Langzamer hand begint alles om me heen weg te gaan. Het geluid is ver weg. Ik kan me ogen niet openen. Help.
Pov Walter
Als Laurence zen hand om Lexi doet doe ik het ook. Ik kijk Laurence ff aan en dan naar de lucht. Even hoor ik niks meer. Ik kijk naar Lexi en ze is helemaal weg van aarde. 'Laurence. Ze - ze is flauwgevallen?' Hij kijkt snel naar Lexi. 'Ze moet naar madame Pleister.' Samen tillen we Lexi op en brengen haar naar de ziekenzaal. We leggen haar snel op een bed. 'Madam ze is flauwgevallen. Gewoon in eens.' Ratselt Laurence achter elkaar aan. Ze rent naar Lexi toe. 'Jongens, ik regel dit wel. Gaan jullie maar weg.' We knikken en rennen naar de great hall. Heel toevallig zien we Harry. We rennen naar hem toe. 'Lexi Flauwgevallen Ziekenhuis Nu Niet Komen.' Ik zucht. Hij kijkt me onbegrijpelijk aan. Laurence kijkt mij aan en wenkt me dat ik het rustiger moet zeggen. 'Nou kijk, je vriendin is een soort van in het ziekenhuis en van die mevrouw mogen we niet naar haar toe.' Hij kijkt steeds van mij naar Laurence na 5 minuten rent ie door ons heen (eigenlijk vallen wij om) en hij is weg. Ik sta op en kijk Laurence aan. We knikken en rennen naar de ziekenzaal. En jahoor daar is Harry. 'Oh dear, jongens ik zei toch dat jullie moesten gaan.' Ze kijkt ons aan. 'En Harry dan?' Ik kijk van Harry op naar die mevrouw. 'Harry is het vriendje, dat mag wel. Nu weg.' Ik zucht en loop weg. Ik loop terug, trek Laurence mee en samen lopen we weg.
Pov Harry
Zo sad. 'Mevrouw, weet u al wat er aan de hand is?' Ik ga op het krukje naast het bed zitten. 'Teveel drukte.' Ik kijk haar (lexi) even aan. Nog steeds niet wakker. Dit is het werk van Jeweetwel! Hij wilt me vrienden bij me weghalen. Zodat ik als enige overblijf. 'Ik ga maar weer even.' Ik sta op en veeg me tranen weg. Ik loop de deur uit en ren naar Hermione en Ron die weer in de bieb zitten. Ron slaapt half maarja. 'Hermione. Ik denk dat - Jeweetwel - terug is.' Ze kijkt me geschrokken aan. 'Harry! No way! Dat kan niet.' Ze maakt Ron ondertussen wakker. 'En die droom dan? Nu in eens is me girlfriend in het ziekenhuis door drukte blijkbaar. Dit is het werk van - Jeweetwel - geloof me nou maar.' Ze rolt haar ogen en kijkt Ron aan. Zie je, Hermione geeft niks om mij maar om Ron. 'Als jullie ook niks om me geven!' Hermione wilt me tegenhouden maar ik ben al weg. Was ik maar zo populair als me vader. Of had ik maar meer vrienden.

Heey thanks for reading, dit is een XL hoofdstuk maar deel 10 word XXL of misschien nog meer
Deel 9 word een beetje spannend maar ook romantisch.

Trouwens wat vinden jullie van dit hoofdstuk? Zeg het in de comments🥰

Ly. Byehh🤪🤪

The Mysterious Girl -dutch fanfiction-Where stories live. Discover now