Pentru ca multa lume este inebunita cu Kpop-ul am decis sa ma inspir si din domeniul acesta,fiind si eu o mare fana a muzici coreene :))

titlu: In love with the princess

continut: Chen este un student in al doilea an de facultate pasionat de fotografie si pictura ,iar ea este un "instragam model". Cei doi se intalnesc intamplator intr-o cafenea,dar nu se intampla foarte multe. Chen are nevoie de un loc de munca si gaseste un anunt in care cineva cauta un fotograf. El primeste slujba si este fotograf la o agentie cunoscuta de haine si cosmetice. Unul dintre modele care probeaza hainele este chiar ea.Munca i-a apropiat si au devenit prieteni dar unul dintre ei simtea mai mult pentru celelalt...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

titlu:  Babygirl

continut: povestea asta m-am inspirat din cartea Lolita. Ea e o adolescenta de 15 ani cu o frumusete deosebita,dar este o "heartbreaker".  Tatal ei o obliga sa isi gaseasca un loc de munca ,iar fata cedeaza ,angajandu-se ca o bona. Copilul era de 5 ani,iar tatal lui era un tip divortat, tanar si aratos (Taemin ;) ). Ea are grija de copil si chiar se ataseaza de el doar ca incepe sa aiba sentimente pentru Taemin. O fi ea un "heartbreaker" ,dar atunci cand e in proajma lui este ca o caprioara. Aceasta incepe  sa ii faca avansuri tatalui. Taemin va cadea in plasa ei sau nu se va lasa fraierit?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 19, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Idei pentru cartiWhere stories live. Discover now