~12. Poglavlje~

65 8 5
                                    

"Baš si ju lijepo odgojio.", prokomentirala je moja mama na što joj je moj tata poklonio najnezainteresaniji pogled.

"Ajme! Tvoje riječi su me tako pogodile, što ću sad? Uvreda od žene koja nas je napustila!", naravno bio je sarkastičan i pritom je preokrenuo očima.

Mama je bila bijesna dok ju je tata samo nezainteresirano gledao čekajući da ova predstava završi.

"Zašto si uopće dolazila? Lijepo sam ti rekao da odbijamo susret s vama.", rekao je već gubeći strpljenje.

"Došla sam te zatražiti skrbništvo nad Carolinom. Želim da ide s nama u Švicarsku.", na to sam se počela smijati i time zaradila namrgođene poglede svih osim mog tate koji se također smijao.

"Iz kojeg glupog razloga ti misliš da ću napustiti tatu i otići u drugu državu s ljudima koje ne poznajem i koji mi nisu ništa u rodu?", upitala sam. ,"Ovdje imam sve, ne bih to ostavila zbog idiota, žene koju ne priznjem kao mamu i ove male neodgojene balavice.", rekla sam na što je ta njihova malena gadurica istupila naprijed i prekrižila ruke na prsima prijeteći me pogledavši.

"Ta mala neodgojena balavica se barem ne ljubaka sa svakom budalom po kafićima, pitam se koliko si platila onom tipu jer budimo realni...", htjela je nastaviti, nije.

Moja šaka je bila brža, poletjela je prema njenom licu. Toliko sam balavicu snažno udarila da joj je grimizna krv potekla iz nosa. Moja mama je šokirano gledala svu tu krv, a potom je uzela maramicu i počela brisati krv s lica te male. Pogledala sam u svoju desnu šaku zadovoljna udarcem. Ipak, na šaci sam imala malo njene krvi koju sam poželjela odmah oprati no zastala sam zurivši u trenutni prizor. Lewis mi se približio i podigao svoju ruku u zrak. Moj stari ga je s lakoćom zgrabio za ruku i odgurnuo ju ustranu.

"Ne diži ruku na moju kćer!", zarežao je, Lewis mu se približio i stao ispred njega.

Moj tata je bio dvometraš, a Lewis je imao jedva metar osamdeset te je ovo izgledalo toliko suludo da smo se i ja i tata podsmijehnuli. Lewis nas je bijesno pogledao.

"Kontroliraj tu svoju malu! Ako ne može prihvatiti kad joj netko kaže istinu u lice.", rekao je na što je moj tata bacio pogled na mene.

"Jesi li se stvarno ljubila u kafiću s nekim?", upitao me, to nije bio optuživački ton, više brižan i suosjećajan.

Oklijevala sam, ali moj stari bi ionako saznao prije ili kasnije te sam mu odlučila reći kako je i bilo. Naravno, samo dio u kafiću koji je ta mala vidjela, za sada ništa više.

"Bila sam sa Sergeyem u kafiću, poljubili smo se jednom. Mala izmišlja kako bi se ti okrenuo protiv mene.", preokrenula sam očima.

Tatin pogled govorio mi je da me poslije čeka razgovor s njim. No, usprkos tomu ponovno je pogledao Lewisa.

"Nauči svoje dijete da ne laže, a onda mi dođi savjetovati.", prošaptao je. ,"A sada se svi troje gonite iz moje kuće.", zarežao je pokazavši prema vratima.

"Ovo nije gotovo. U Rusiji smo još tjedan dana, vratit ćemo se.", rekla je moja 'mama' i krenula prema vratima, slijedila ju je ona mala kojoj je krv tek nedavno prestala curiti iz nosa.

Lewis nas je oboje još jednom bijesno pogledao, a potom izašao za njima glasno zalupivši vratima. Tata i ja ostali smo stajati na mjestu nepomično zureći za njima. Naposlijetku, tata se okrenuo prema meni.

"Nisi ju smjela onako jako udariti.", rekao je te nastavio. ,"Ali hvala ti što si ušutkala to derište.", rekao je i osmijehnuo mi se.

"Budale su.", promrmljala sam odmahnuvši rukom.

"Zašto mi nisi rekla za Sergeya?", upitao je na što sam uzdahnula.

"Mislila sam da ćeš biti protiv toga da budemo zajedno zbog svega onoga s Liamom.", promrmljala sam spuštenog pogleda.

"Samo želim da budeš sretna, Sergey je dobar dečko.", prošaptao je i osmijehnuo se.

"Smijem biti s njim?", upitala sam molećivo ga pogledavši.

"Punoljetna si, imaš pravo sama birati što ćeš i s kim ćeš. Nemam ništa protiv Sergeya, niti protiv vaše veze.", rekao je na što sam ga zagrlila.

"Hvala ti!", prošaptala sam uzbuđeno jer znam da će Sergeyu biti drago.

"Mislio sam da to već znaš.", rekao je i nasmijao se.

Poljubila sam ga u obraz i strovalila se na kauč zgrabivši mobitel. Ani sam natipkala ogromnu poruku o svemu u vezi Sergeya i moje obitelji, potom sam nazvala Sergeya koji je potvrdio da će doći do mene. Hvala Bogu, sad makar više ne moramo stalno izmišljati izgovore da bismo se našli.

A/N Vote and coment!
Sretna Nova godina, svima sve najbolje!!
Lyyy Dr_House_48
😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Ljubav na ruski načinWhere stories live. Discover now