•14•

17.4K 870 448
                                    

Sevdiğim bey "Doğum günün kutlu olsun KARDEŞİM" DEDİ!!!!

Her neyse, Doğum günümü kutladığınız için size çok çok teşekkür ederim bebekler 💜💜

Veeee 50 binlik koskocaman bir aile olduk👏💜Size ne kadar teşekkür etsem az💜 beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim 💜💙

İyi okumalarrr😘

"Senden bir tane daha, inanamıyorum." Jungkook un kahkaha atarak söylediği şeyle bende güldüm.

Bir kızımız olacaktı ve o fazlasıyla mutlu görünüyordu.  Ve onun mutlu olması beni de mutlu ediyordu.

"Eminim senin kadar güzel olacak." Dedikten sonra dudaklarıma küçük bir öpücük bırakıp geri çekildi.
Bende söylediğine karşılık saçlarımı geriye atarak biraz egomun konuşmasına izin verdim.

"Tabiki güzel olacak. Ne de olsa annesi benim." Makyaj masama oturup dudağımdaki ruju silmeye başladığımda onun kahkahasını duyabiliyordum.

"Makyajını sildikten sonra yanıma gel." O yatağa girip beni izlerken bende başımı sallayarak onu onayladım.

Ona ve bana benzeyen bir kız, bizden bir parça...inanılmaz güzel bir his.

Jungkook, kız olduğu için bana daha çok benzeyeceğini söylese de ben, pek öyle düşünmüyorum. Sonuçta tek başıma yapmadım ya onu. Ama yine de bana benzese fena olmaz hani.

Makyajımı temizledikten sonra pijamalarımı giyip yatağa girdiğimde Jungkook, beni her zamanki gibi kolunun altına aldı ve bir elimi tuttu.

"İlk karşılaştığımız geceyi hatırlıyor musun?" Parmaklarımla oynarken sorduğu soruya gülümsedim. Tabiki hatırlıyordum.

"Nasıl unutabilirim ki?" Gözümün önünde o anlar canlandığında utançla yüzümü ellerimle kapadım.

Unutulması mümkün olmayan bir andı...

"Nasıl oldu da kucağıma düştün hala merak ediyorum doğrusu." Durdu ve alnına düşen kaküllerini geriye attı. "Ya da bu benimle tanışmak için yaptığın bir plan mıydı?"

"Ya tabi, ne demezsin. Seninle tanışmak için kendimi senin kollarına atmak zorunda kaldım." Ellerimi umursamaz ve dalga geçercesine salladım.

Tanıştığımız gece onun üzerine düşmek gibi bir hata yapmıştım, evet. Ama nasıl olduğunu inanın bende bilmiyorum. O kadar sarhoş olmuştum ki, önümü bile göremiyordum. Normalde o kadar içmeme rağmen o gün sadece biraz kaçamak yapmak istemiştim. Yaz tatiliydi ve sabah gitmem gereken bir okul yoktu. Ama işlerin böyle gideceğini düşünmemiştim. Kim düşünürdü ki zaten?

"Sonumuzun böyle olacağını inan ki hiç hayal etmemiştim." Tuttu elimi dudaklarına götürdü ve avuç içimden öperek baştan aşağıya titreme sebep oldu. Avuç içimden öpülmesine karşı bir zaafım vardı. Nedensizce hoşuma gidiyordu. Ve bunu onun yapması bende inanılmaz şeylere yol açıyordu. Tarif edilemez hislere...

"Ama bence çok güzel olduk." Başımı sallayıp onu onayladım. Dediği gibi, fazla güzel olmuştuk. Ama birlikteyken güzeldik, üçümüz bir aradayken.

Our Baby ❥ 𝓙𝓙𝓚Where stories live. Discover now