-1.-

543 33 1
                                    

-Az egyik haverom apja ilyenekkel dolgozik, de jelenleg nincs ezen a kontinensen úgyhogy,két hétig itt leszel velem. -sétált vissza Daniel a szobába miközben a kezében a fekete készülékét szorongatta. 

-Két hét? -ámultam el. -Nem kell addig itt lennem, elmegyek majd Lizzhez. -rántottam meg a vállaimat miközben a lábamat lógattam lefelé a magas ágyról. Mosolyogva megrázta a fejét, mire értetlenül néztem rá. -Vagy probléma lenne, ha itt aludnék? Őszintén megmondom nincs kedvem nézni ahogyan Lizz és Mark egymás szájába matatnak. -fintorodtam el mert előttem mindig ezt csinálták.

-Nekem nincs ellenemre, a nőm csak este ér ide, de amúgy is dobnám. -az eddigi esti megszerzett jó pontjai után, most el vesztett párat. Nőm. A szó amivel kilehet kergetni engem a világból.

-Nincs benned szégyen érzet, amiért így hívod azt a szerencsétlen lányt? -kérdeztem tőle és éreztem ahogyan az adrenalin, és a düh ellepi a testem. Az ujjaim már fájdalmasan mélyedtek az ágy matracába, amit az előttem lévő srác is észrevett. Lassan elém sétált majd leguggolt elém. 

-Amanda egy kurva, pasiról pasira megy, de Hercegnő te emiatt ne aggódj.  Túl ártatlan vagy ahhoz, hogy megértsd mi is van Amanda és köztünk. Nem kell tartanod attól, hogy szakítunk Amandával miattad, mert semmi sincs köztünk, Ő néha átjött mikor én unatkoztam, aztán mikor végeztünk ment is a következő pasijához. -tűrt pár tincset a fülem mögé miközben lassan, érzékien beszélt. A keze aztán lecsúszott az arcomra és azt simogatta míg a másik felkúszott a combomhoz. Szimplán kettő mozdulatával az őrületbe kergetett. -Ugye ez nem akadályoz meg abban, hogy itt aludj? -kérdezte csendesen mire megráztam a fejemet.

-Ki is ez az Amanda? Nem hallottam még felőle. -ráncoltam össze a szemöldökömet. Igaz, hogy kevés embert ismertem itt az egyetemen eddig, de futólag sok nevet hallottam, viszont Amanda még csak szóba sem került.

-Addig örülj amíg nem hallasz felőle, Hercegnő. Ég és föld vagytok, maradj ki az ügyeiből, mert akár csak egy piton, elkap és megbénít. A legnagyobb biztonságban mellettem leszel, még Lizzt is képes lenne manipulálni. -rántotta meg a vállait majd felállt előlem és leült mellém.

-Hogyan lehetnék biztonságban melletted, ha te is egy voltál a sok alkalmi partnerei közül, pluszban a haverjaid nem bírnak engem. -néztem rá értetlenül mire mégjobban elvigyorodott.

-Azért merem ezt mondani, mert Amandát ismerem, a fiúknál pedig én vagyok a főnök. Ha azt mondom, hogy te mindennap velünk leszel, velünk fogsz lógni akkor nekik semmit sem szabad szólniuk. Ártatlan vagy, és sebezhető, amit sokan kihasználnának, de jómagam nem ilyen vagyok. -tette nevetve a mellkasára a kezét, halkan én is felnevettem.

-Hát rendben, de én lefürdök. Kérlek megágyaznál nekem addig a földön? Amúgy is nekem már rég aludnom kéne. -mosolyodtam el szégyenlősen majd kiléptem a magassarkúmból amit az ágy végébe tettem. 

-A törülközőt már készítettem a tusfürdőm, a zuhany mellet van és aludhatsz mellettem az ágyban, elég nagy kettőnknek. -csapkodta meg maga mellett a helyet mire megráztam a fejem. Őszintén nem akartam vele aludni, nem tudtam, hogy mi is a célja azzal, hogy ilyen kedves velem és abban sem voltam biztos, hogy nem lehetséges-e, hogy a célja, hogy híres listája bővüljön olyan hiszikénnyel mint én.

-A földön jobban érzem magam. -vonultam be végleg a fürdőbe. Hideg vízzel megmostam az arcomat és a tükörbe néztem. A szemem alatt hatalmas karikák húzódtak, hiszen hirtelen döntésből jöttem ide. Végigsimítottam a derekamon, ahol hatalmas kék-zöld foltok húzódtak és sajnos fájdalmasan. -Van gyógykenőcsöd? -dugtam ki csak a fejemet az ajtón, hiszen már csak fehérneműben voltam. 

A Hold és a CsillagokWhere stories live. Discover now