Κεφάλαιο 15

4.3K 209 19
                                    

Dario's Pov.

 Διάφορες ακτίνες εισβάλουν στο δωμάτιο με αποτέλεσμα να ξυπνήσω χωρίς την θέληση μου και νευριασμένα ανοίγω τα μάτια μου.Κοιτάζω δίπλα μου αλλά η Bella είναι άφαντη.Παίρνω μία από την ντουλάπα μία αλλαξιά ρούχα και αφού αλλάξω κατεβαίνω βιαστικά στο κουζινάκι της αποθήκης.

Εκεί την βλέπω,χαρούμενη και με την μαύρη μου μπλούζα να καλύπτει το σώμα της μέχρι τους μοιρούς να χορεύει.Είναι γυρισμένη πλάτη και αφού δεν μπορεί να με δει αρχίζω την χαζεύω. Λικνίζει το σώμα της στον ρυθμό της μουσικής και έχει μαζέψει τα μαλλιά της μια ψηλή κοτσίδα. Ειλικρινά ορκίζομαι πως είναι ότι πιο σέξυ έχω δει στην ζωή μου.

Φτιάχνει καφέ,στύβει χυμό και φτιάχνει ομελέτες.Καταλαβαίνω πως φτιάχνει πρωινό για όλη την ομάδα και έτσι αποφασίζω να την βοηθήσω.Πάω πίσω της και αφού την χαζέψω λίγο ακόμα χαμηλώνω το κεφάλι μου και την αφήνω ένα ρουφηχτό φιλί στο λαιμό της.

Εκείνη γυρίζει τρομαγμένη  να κοιτάξει πίσω της και όταν καταλαβαίνει πως είμαι εγώ ηρεμεί και χαμογελάει απαλά και όμορφα.Λύνει την κοτσίδα και τα μακριά σγουρά μαλλιά της πέφτουν κάτω ανέμελα.

"Καλημέρα μωρό μου"της λέω με ένα πονηρό χαμόγελο ενώ εκείνη κοκκινίζει ελαφρά.

"Καλημέρα Dario,ε...έλα κάτσε ε-εγώ θα πάω να αλλάξω και να σου αφήσω την μπλούζα πάνω"λέει βιαστικά ενώ κοιτάει κάτω.

Μωρό μου δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι,η μπλούζα μου σου πάει τόσο γαμημένα πολύ που θέλω να σε φάω.

"Που πας;Έλα εδώ."της λέω και της πιάνω το χέρι ενώ πάει να φύγει.

Ξέρω,ξέρω πρωτοτύπησα.

"Μην την βγάλεις σου πάει,κάτσε να φας θα ξυπνήσουν και τα παιδιά σε λίγο"της λέω.

"Κάτσε,γιατί έφτιαξες πρωινό για 5 και όχι για 6;"την ρωτάω μόλις δω πως έχει βάλει πέντε σερβίτσια. 

"Ξέρεις εγώ δεν θα φάω"λέει και βάζει λίγο χυμό από το ψυγείο.

Η Izabella ένιωθες άσχημα δίπλα στη  Roberta και αυτό έκανε μπαμ.Ανοίγω το ντουλάπι και βγάζω ένα ακόμα σερβίτσιο μαζί με ένα ποτήρι και το βάζω δίπλα στο δικό μου,εκείνη γουρλώνει τα μάτια της αλλά δεν λέει κάτι και συνεχίζει να φτιάχνει τις ομελέτες.

Έτσι μπράβο μωρό μου.

Κάποια λεπτά αργότερα κατεβαίνει κάτω ο Stephan.Αγκαλιάζει την Bella και της φιλάει το μάγουλο.Ένα τσίμπημα με πιάνει στην καρδιά,αλλά το αγνοώ.Αποκλείεται να είναι κάτι σημαντικό.

"Πάντως Izy το μπλουζάκι της ομάδας σου πάει πολύ"της λέει ο Stephan και εκείνη γελώντας απαντάει με ένα ευχαριστώ.

Ώπα,κάτσε.Μόλις την αποκάλεσε Izy;

Δηλαδή το Izy του Stephan επιτρέπεται αλλά το δικό μου Bella όχι.Έλεος.

Λίγα λεπτά αργότερα κατεβαίνουν ο Ethan με τον Cameron όπου μας καλημερίζουν και κάθονται και αυτοί στο κουζινάκι.Ο Cameron μας ενημερώνει πως η Roberta κατεβαίνει και όντως μερικές στιγμές αργότερα είναι στο κουζινάκι βαμμένη και όμορφα ντυμένη και κοιτάζοντας υποτιμητικά την Bella.Εκείνη κομπλάρει και κοιτάει κάτω και δίνω ένα αγριεμένο βλέμμα στην Roberta.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει να νιώθει άσχημα την Bella.

"Οι ομελέτες είναι έτοιμες καθίστε"λέει η Bella και όλοι καθόμαστε ανυπόμονα για τις φάμε.

"Συγγνώμη αλλά δεν σε ενημέρωσε κανείς πως εγώ δεν τρώω ομελέτα;"λέει νευριασμένα στην Bella και εκείνη γυρνάει να κοιτάξει λυπημένα.

Σηκώνομαι από την καρέκλα μου και αφού πάω κοντά στην Bella την παίρνω αγκαλιά.Πρώτη φορά την παίρνω αγκαλιά και νιώθω μια ανεξήγητη ζεστασιά.Για μια στιγμή ξεχνάω την μαλακία που πέταξε πριν λίγο η Roberta,αλλά μόλις νιώθω τα δάκρυα της Izabella να υγραίνουν την μπλούζα μου.Αμέσως τα νεύρα επιστρέφουν και με την Bella στην αγκαλιά μου,γυρνάω και κοιτάω την Roberta,άγρια.

"Κανείς μας δεν είναι αναγκασμένος να ξέρει τι στον διάολο σου αρέσει να φας και αν θες να μάθεις στα αρχίδια μας.Α και κάτι τελευταίο.Κουμάντο εδώ κάνω εγώ και το καλό που σου θέλω-αν  δεν θες να πάρεις πόδι από εδώ-να τα πηγαίνεις καλά μαζί μου και μην τολμήσεις να το παίξεις ανώτερη στην Izabella ξανά γιατί θα ξεχάσω πως είσαι αδερφή του Cam και θα γίνουμε κώλος"της λέω και χαϊδεύω τα μαλλιά της Bella.

Εκείνη ηρεμεί και με αγκαλιάζει πιο σφικτά ως ένδειξη "ευχαριστώ".Της φιλάω τον λαιμό και εκείνη την στιγμή σηκώνει το κεφάλι της να με κοιτάξει.Γαμώτο,τι όμορφα μάτια είναι αυτά και γιατί εγώ δεν τα έχω προσέξει ποτέ;

----------------------------------------------------------------------------

Με αγάπη,Μαέβα.

This is Mafia,baby.Where stories live. Discover now