Κεφάλαιο 18

4.1K 190 15
                                    

Ένα μήνα μετά και αφού εγώ και ο Dario,είμαστε λες και γνωριστήκαμε σε κάποια καφετέρια στα Εξάρχεια ή σε κάποιο μπαράκι στο Μεταξουργείο και όχι με τον τρόπου που έγινε.Μόνο που τις τελευταίες μέρες οι εμετοί,οι ζαλάδες και η αίσθηση κόπωσης έχουν αυξηθεί και ενώ ο Dario με τον Stephan επιμένουν να καλέσουν το γιατρό τους εγώ τους λέω πως δεν είναι κάτι παρά από μια περίοδος που οι άμυνες του οργανισμού μου είναι χαμηλές.

Βάζω την ζακέτα του Dario,σε συνδυασμό με τις ροζ φόρμες μου και αφού πιάσω τα μαλλιά μου με ένα κλάμερ κατεβαίνω κάτω στην κουζίνα και αφού βάλω ένα ποτήρι καφέ καλημερίζω τα παιδιά.

"Bella,σε λίγο θα έρθει ο Bruce,είναι ο γιατρός της ομάδας"λέει ο Dario και με βάζει να κάτσω στα πόδια του.

"Σου είπα πως δεν χρειαζόταν,λογικά κάποια ίωση περνάω"λέω και εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ο Stephan με ένα άντρα σχετικά στην ηλικία του και με παρόμοια χαρακτηριστικά.

"ΜΑΛΑΚΑ DARIO TΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;"λέει ο Bruce λογικά και ο Dario γελάει.

"Όχι εγώ ρε μαλάκα,απλώς το φατσάκι μου από εδώ κάνει συνέχεια εμετούς."απαντάει ο Dario και αμέσως τα μάτια του Bruce πέφτουν κατευθείαν στην κοιλιά μου.

"Izabella έλα μέσα μαζί μου"λέει και κατευθυνόμαστε στο δωματιάκι του πρώτου ορόφου που μοιάζει με ιατρείο.

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και αφού κάνει κάποιες μαλάξεις στην κοιλιά μου ανοίγει το βαλιτσάκι του και βγάζει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;!;!;!

"Κοίτα,όταν ο Stephan μου περιέγραψε τα συμπτώματα η εγκυμοσύνη είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και συνεχίζω να σκέφτομαι την εγκυμοσύνη οπότε κάντο δεν έχεις κάτι να χάσεις"μου λέει και σιωπηλά παίρνω το τεστ στα χέρια μου.

Το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό και ειδικά κάτω από τέτοιες συνθήκες.Ακολουθώ τις οδηγίες και αφού μετρήσω πέντε λεπτά σοκαρισμένη κοιτάω το αποτέλεσμα.Θετικό.

Βγαίνω έξω και κοιτάω τον Bruce σοκαρισμένη ενώ αυτός με ένα νεύμα μου δείχνει πως κατάλαβε πως το τεστ βγήκε θετικό.Εκείνος μου δείχνει τον Dario και καταλαβαίνω πως πρέπει να του μιλήσω και διαλέγω να το κάνω εδώ μπροστά στον Stephan και στον Bruce.

"Είμαι έγκυος"αναφωνώ και το βλέμμα του παγώνει.

----------------------------------

Σας αγαπώ.


This is Mafia,baby.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora