26

402 68 12
                                    



felix se bosumflă în timp ce se juca cu mâncarea. seungmin care stătea lângă hyunjin mesteca în liniște. ,,deci...voiai să vorbim despre changbin?"

felix aprobă silențios ,, e foarte confuz. mă face să vreau să țip și sa plâng pentru că nu putem avea măcar o conversație decentă. "  se încrunta

hyunjin și-a înclinat capul confuz. ,,deci ce e cu toate astea din nou? tot ce aud e changbin cu 3RACHA și problemele tale cu relația "

felix lua o gură de aer, și își puse furculița jos. ,,eu si changbin am inceput să vorbim prin mesaje dar e ciudat, gen m-a numit o dată  'babe' și nu m-a făcut incomod. mai mult confuz"

seungmin își acoperi fața când a văzut luminile fotografilor venind spre ei
,,păi, ai vorbit cu jisung despre asta?"

felix negă, ,,nu a răspuns.are câteva probleme cu minho așa că trece printr-o fază emo"

hyunjin si-a scărpinat nasul, ,,ai putea merge în dormitorul celor din 3racha? vreau să zic, tehnic changbin te știe. securitatea trebuie doar să primească confirmarea de la changbin"

în timp ce felix ridică din umeri, și-a simțit mintea luând razna. ,,nu cred că e o idee buna...nu ne știm atât de bine "

,,e după tine felix. e o posibilitate ca changbin să fie interesat de tine"

blondul nu răspunse. se gândi puțin și își alungă visele pentru că știa că nu vor deveni reale niciodată. ,,e imposibil..."

,,seungmin și eu suntem împreună. cum e asta imposibil?"

,,changbin a avut o fostă iubită...e probabil straight "

seungmin se uită la hyunjin, muscandu-si buza ,,poate e bisexual?..." incerca să îl reasigure. facandu-l pe felix să ofteze.

,,nu trebuie să încerci să ma faci să mă simt mai bine. nu contează oricum."

,,vrem să fi fericit felix! haide, ai puțină speranța " hyunjin zâmbi

felix se dădu cu capu de masă, apoi se uită la tavan. ,,să am puțină speranța huh...ăsta nu e vreun film clișeic. nu tot ce îți dorești devine real...''

















BA DAAA FELIX
PENTRU TINE DA😭

Loving S.C  | changlix  -traducere-Where stories live. Discover now