46

330 61 26
                                    

în timp ce capul lui felix se lasa pe spate, vocea sa deveni mai linistita ,,de asta iti e frică...ca eu să te părăsesc?"

changbin ținându-si lacrimile, își mușcă buzele. ,,sentimentul ăla. să ai pe cineva la care ți, si să se decidă să plece. doare. nu mai vreau sa experimentez asa ceva vreodată.."
(Scuze ca iti spun, dar asta voiai sa ii faci lui felix)

,,cine a spus ca te voi părăsi?" felix întrebă. ,,niciodată in viata mea nu m-am gândit sa te exclud din viitorul meu "

changbin statu liniștit. nu avea cuvinte, nu putea vorbi. va spune din nou ceva stupid.

,,changbin. nu te voi minți, iubesc când ma numești prințesă sau sweetheart. iubesc când îmi scrii primul, spunându-mi să vin la tine. o întâlnire pentru ce? trei ore mă pot mulțumi. sa îmi petrec timpul cu tine ma face sa ma simt fericit "

,,felix-"

,,daca vrei sa ma părăsești. bine. nu te voi forța cu nimic. stiu ca asta a fost stupid. nu toți își primesc sfârșitul fericit.". (heeelp, plâng)

În timp ce felix își puse mâna in buzunar, întorcându-i spatele lui changbin, vrând sa plece, ceva i-a prins tricoul, învârtindu-l incet. era changbin (no shit Sherlock:)) își trase nasul si isi sterse lacrimile.

,,î-îmi pare rău.." plange acesta. ,,nu vreau sa te las rănit sau cu inima frânta. încă, mi-e frica felix, mi-e frica sa nu devin prea atașat. nu pot sa cred ca spun asta, dar te iubesc. nu am mai simțit asta pentru nimeni și nu vreau nici măcar sa ma gândesc la a te pierde"

changbin plange cu suspine. își forță ultimele cuvinte (zici ca moare)
,,deci te rog! nu ma părăsi indiferent de orice!"

felix își îmbrățișa băiatul, strângându-l protector ,,nu te voi părăsi. niciodată "

și acesta e momentul în care changbin își primi adevăratul sărut.




///
Yaaaaaaaaas;-;
Si acum jaecas_ :)) unde îmi este mita?

Loving S.C  | changlix  -traducere-Where stories live. Discover now