6

473 95 39
                                    

[♢]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[♢]

Uzun zamandır yoktum... Özür dilerim.

Sınav haftası, dersler ve sosyal hayat derken burayı ihmal ettim.

Bundan sonra daha fazla burada olacağım. Umarım kitabıma yeni bölüm bekliyordunuz :')

Jirou sınıfına girdiği zaman etraftan yükselen fısıldamaları duymuştu. Bu oldukça sinir bozucu olsa bile kim hakkında konuştuklarını tam kestirememişti. Yavaş adımlarla sırasına ilerleyip yerine oturdu, kısa saçlı kız.

Kiraz çiçeklerinin yaprakları cama çarparken herkes fısıldamaya devam ediyordu. Ne hakkında konuştuklarını merak etse bile üstelemedi. Sadece pembe yaprakların cama çarpıp tekrardan yere düşmedini izledi.

Kulaklıklarını takmak gelmişti aklına. Çantasından çıkardığı telefonuna, kulaklıkarını taktığı an anladı... Konuştukları kişi kendisi idi.

Telefonuna gelen bildirimlere teker teker baktığında gözleri dolmuştu kızın. Telefonunu göğsüne bastırıp umutsuzca hardal saçlı oğlanın suratına baktı. Çocuk, kızın suratına bakamıyordu bile... Muhtemelen yanlışlıka bir dedikodu yaymıştı ve bundan pişmanlık duyuyordu.

Jirou sırasından kalktı, koşarak sınıftan çıktı. Momo ise onu sadece izlemekle yetindi. Onun büyük bir hata yaptığını düşübüyordu ve bir bakıma da haklıydı. Tüm sınıf onun arkasından gülerken siyah saçlı kız, durumdan rahatsız olmuştu.

Sırasından kalkıp yavaş adımlarla kapıya ilerledi.

"Nereye, Yao-Momo?"

Aradan çıkan küt saçlı, sevimli kız sordu.

"Su almaya gideceğim. Yalnız kalmaya ihtiyacım var Ochako..."

Kız onu kafası ile onaylayıp yerine oturduğunda Momo gülümseyip tuvalete doğru ilerledi. Onu sakinleştirmek istiyordu sadece.

no pain ¦ MomoJirou ✔Where stories live. Discover now