12🍃Madem Sevgilisiniz...

1K 319 277
                                    

Multimedya:Kyungsoo💙

"Nehir gibidir insan;sadece yüzüyle bilinir. Derininde ne saklar, yüreğinde neler akıp gider söylemez. Sessizce akıp gider."

~Mevlânâ~

🍃

"Saçmalamıyorum! Buna ben bile inanmak istemedim! Ama... Ama-!"dedi ve sözünü keserek bana baktı. Biraz daha sakinleşmiş gibiydi. Artık kendisini tutan arkadaşlarının arasında çırpınmıyordu.

Gözlerime bakarak sözlerinin devamını getirdi.

"Bugünkü psikopat seni rehin aldığında dikkatimi ne çekti biliyor musun Mi Yeon? İlk çıkışımız sonrasında bir mağazaya giderek kendimize özel olarak yaptırdığımız 12 spor ayakkabısından biri! Seni bugün rehin alan psikopatın ayağındaydı! O her kimse... Biz 12 kişiden biriydi!"

İşte şimdi herkes susmuştu.

Az önce kıyametler kopan evin içerisinde şimdi öyle büyük bir sessizlik hüküm sürüyordu ki...

Herkes şaşkındı. Ben dâhil.

Dolan gözlerimi daha fazla tutamadım. Göz kapaklarımı kapatmasam da gözyaşlarım çoktan gözlerimden akmaya başlamıştı.

Bu esnada Kyungsoo susmayarak yanaklarından süzülmeye başlayan gözyaşları,kanlanan gözleri eşliğinde sözlerine devam etti.

"O an buna inanmak istemedim. Bunu... Bunu kabullenmeyi ben de istemedim. Sen bana sarılmış ağlarken evden çıkan üyelere teker teker baktım. Aralarında Chen yoktu. Yine de sesimi çıkarmadım. Polisler geldiğinde ve biz ifade vermeye başladığımızda gözlerim hâla onu arıyordu. Çok çok sonra yanımıza gelebildi. Sonra bugün... Seni rehin alan psikopat sana takıntılı gibi konuşunca onu test etmek ve şüphelerimin gerçekliğinden emin olmak istedim. Seninle çıktığımızı bu yüzden söyledim! O psikopat her kimse seni kıskanacak ve bu duruma mutlaka tepki gösterecekti, biliyordum! Öyle de oldu! Ve tam da şüphelendiğim kişi karşıma dikilip bana hesap sormaya başladı! O... O psikopat herif Chen!"

Chen'in gözlerinde biriken yaşlar da Kyungsoo'nun sözlerinden sonra serbest kaldı.

Sustu.

Konuşmadı ve büyük bir hayal kırıklığıyla öylece Kyungsoo'nun gözlerine baktı.

Sessizliğe bürünen ortam bir anda Sehun'un Kyungsoo'ya öfke saçarak bağırışıyla kayboldu.

"Hyung! Yeter artık! Biz bahçeye akın edip yanınıza gelmeden önce, Jongdae hyung koşturan korumaları görünce psikopatın peşine korumalarla beraber düştü. O esnada yanında ben vardım. İtiraz etmeme dahi izin vermeden fırladı. Korumalarla birlikte tüm o süre boyunca psikopat herifin peşindeydi! Şimdi sen... Gerçekten sana inanamıyorum hyung!"

Herkes çok şaşkındı ve kimse bir tepki veremiyordu.

En sonunda Chen kendisini tutan arkadaşlarının kolları arasından sıyrılarak hızla merdivelere doğru yöneldi.

Danger // EXO(✓)Where stories live. Discover now