1

134 2 1
                                    

Rainbow Dash is aan het vliegen. Ze heeft vandaag geen werk te doen voor de weer. Daarom gaat ze vrij rondvliegen.'Aah eindelijk vrij.'zegt Rainbow Dash.'Rainbow!'roept iemand.'Huh?'zegt Rainbow Dash. Ze ziet iemand aanrennen. Het is Applejack.'Applejack wat is er?'vraagt Rainbow Dash.'Kun je me helpen Applebloom te vinden. Ze is niet ontvoerd ofzo maar ze is gewoon weggegaan omdat zij geen werk had te doen.'zegt Applejack.'Ugh maar ik ben vriiiijjjj.'zegt Rainbow Dash. Applejack kijkt haar aan.'Oke dan....'zegt Rainbow Dash.

Ze zijn nu Applebloom aan het zoeken. Aan de overkant van de straat zien ze twee veulens met Applebloom.'Applebloom!'roept Applejack.'O nee, ze zijn Applebloom aan het pesten omdat ze geen cutiemark heeft!'roept Applejack.'Diamond Tiara en Silver Spoon.'zegt Rainbow Dash en ze rennen naar de overkant.

'Hou op, het is niet grappig.'zegt Applebloom.'Blank flank blank flank!'zeggen Diamond Tiara en Silver Spoon in koor.'Applebloom!'roept Applejack. Applebloom hoort Applejack en rent naar Applejack.

Als ze thuis zijn dan gaan Applebloom, Applejack en Rainbow Dash een spel te spelen....

                  EINDE

My Little Pony (Dutch)Where stories live. Discover now