Hoofdstuk 10

2.5K 136 9
                                    

P.O.V Sky

Gister was het best wel leuk met Lucas. Hij gedroeg zich niet arrogant of irritant. Vandaag gaan we verder werken aan het werkstuk. Het is vandaag zaterdag dus we hebben de hele dag. Ik hoor dat er iemand op de deur klopt. Oké dat zal Lucas dan wel zijn. Ik open de deur en Lucas loopt naar binnen. 'Lucas wil je wat drinken'? 'Heb je cola'? 'Ja hoor'. Ik loop naar de kleine koelkast op mijn kamer en schenk wat cola in voor Lucas en mij. Ik zet de cola naast ons neer. Ik ga naast Lucas zitten.

'Ehm Sky, wat wil je met het werkstuk doen? 'Nou ik dacht we kunnen toch gewoon doen wat we hadden, alle docenten weten het toch al. 'Ja oké dat doen we, maar ik weet wel genoeg van jou want dat hadden we gister al gedaan. 'Ja oké is goed. Lucas moest naar het internaat omdat zijn ouders niet meer voor hem kon zorgen. 'Wacht Sky ik heb een idee, kijk jij kan heel goed zingen en ik weet niet of ik kan zingen maar ik vind het wel leuk, dus stel dat we nou er een liedje van maken en die inleveren? 'Ehm dank je voor je compliment, we kunnen er wel een liedje van maken, dat lijkt me wel leuk. Lucas gaat nu zijn eigen deel verzinnen en dat zingen we dan op de dag tegen de docenten en we weten dan ook niet wat de ander heeft verzonnen. Alleen het refrein hebben we samen geschreven. Ik weet al precies wat ik wil gaan zingen. Na 2 uur hebben Lucas en ik het hele liedje klaar. En Lucas heeft zijn deel en ik de mijne en samen doen we het refrein. 'Lucas wil je mee naar de starbucks'? 'Ja is goed maar ik wil wel een beetje op tijd weer op mijn kamer zijn, ik moet nog iets doen. 'Oke , kom dan gaan we nu meteen'.

Lucas en ik hebben eigenlijk best wel veel gemeen. We hebben echt veel gelachen. Lucas en ik hebben nog een ijsje gehaald alleen hij wilde aan zijn ijsje likken en toen heb ik zijn ijsje tegen zijn neus gedrukt. Daarna zagen we dat we maar is weer terug moesten gaan.

The popular jerk and meWhere stories live. Discover now