STAI!CE?

5.5K 160 31
                                    

Odată dispărut orfelinatul din raza mea vizuala mă așez confortabil pe bancheta mașinii și încep să port o conversație "normala"....
- Și deci boșorogule ....unde arde?
-.....
-Se pare că ți-a mâncat pisica limba....

--💮--
Daca am fost eu bine atentă au trecut 30 de minute decând boșorogu asta conduce cu 300 la oră mă mir că nu face infart naibii măcar dacă făceam accident muream într-o mașină scumpă....gândurile îmi sunt întrerupte de telefonul care suna pe bordul mașinii..
Apel telefonic
-Da boss?
Când ajungi?....sper că ai găsit exact ce cautam!
-Da domnule! Ajungem imediat!
Apel telefonic încheiat.
-Ia te uita se pare că nu ți-a mâncat pisica limba
-.....
Ceva se întâmplă ce vrea să spună boșorogu prin "Da boss ajungem imediat" se pare că ceva nu miroase a bine poate e din vina moșneagului nu miroase chear ok îl caută moartea acasă iar el umbla cu 300 la oră....sunt întreruptă din gânduri când moșneanul face un drift și parchează..
- Dăte jos!
-cum zici tu moșneagule....

Hmmmmm suntem în fața unui bloc foarte mare de ce mă aflu eu naibii aici?! Moșneagul asta mă târăște după el de 10 minute prin clădirea asta până se oprește în fața unei ușii marii din lemn ce pare a fi la ultimul etaj...bate la ușă și se aude un "Intra"
-domnule am ajuns cu fata..
-Era și timpul să ajungeți să vedem ce ai găsit ...poți pleca!
-da domnule!
-Bună eu sunt Domnul William Black... încântat.
Tipul ăsta sta cu mâna întinsă crede că o să fiu politicoasă o nu so creadă el daca vrea să îi strâng mâna asta o să și facem.Imi afișez un zâmbet de îngeraș îmi scuip in palmă și îi strâng mâna..
-Mikayla încântată boșorogule!

-Ăăăăa ești tupeista,îndrăzneață și curajoasa Smith mia zis că știi să te bați asta e bine eu voi fi noul tau tată sper că o să ne înțelegem urmează să am o întâlnire foarte importantă  dar după o să mergem la noua ta casa unde o să-ți întâlnești nouă mama..
- Și ce întâlnire IMPORTANTĂ ai? A gata știu îți iei asociații și mergeți la morgă să vă întâlniți cu moartea desigur!
- De fapt suntem mafioți conducem cea mai mare mafie existentă numita Reedmoon.
-nu-i rău tataie!
Să mor eu că stau in biroul asta de o oră și boșorogu nu mai vine odată..... ușa se deschide și pe ea intra nimeni altul decât domnul Smith
-am venit să te iau tatăl tău te așteaptă jos la mașină
-ERA SI TIMPUL BOȘOROGILOR!!
-Ajunsa jos îl văd pe domnul Black langa o mașină foarte scumpă

- Mergem? "Mă întreabă acesta emoționat"- Nu de fapt stăm aici și jucăm macaua normal că mergem!Îl văd pe Black cum își dă ochii peste cap in timp ce îmi deschide portiera din fața mă lasă să intru după ocolește mașina și pornește pe străzi cu 500...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Mergem? "Mă întreabă acesta emoționat"
- Nu de fapt stăm aici și jucăm macaua normal că mergem!
Îl văd pe Black cum își dă ochii peste cap in timp ce îmi deschide portiera din fața mă lasă să intru după ocolește mașina și pornește pe străzi cu 500 la oră....OAMENI ĂȘTIA SUNT NEBUNI!!!!

Hmmmmm oare ce se va întâmpla în capitolul următor noua mama a lui Mickeyla va fi buna sau ii va face viața un calvar acesteia puteți afla numai dacă citiți cartea!
😘

Destinul unei mafioateWhere stories live. Discover now