~30~

2.8K 95 1
                                    


~Necorectat~

După ce închid apelul telefonul îmi este smuls din mâna si pus pe noftiera lui Jackson....eu vrând sa mă dau jos din poala lui.
"Ești o fetiță cuminte,îngeraș"
"O mai taci idiotule!"
Nici bine nu apuc sa termin de vorbit că Jackson mă strânge in brațe cu putere apoi...mă săruta... eu zbătându-mă
Și dând cu pumni in pieptul sau....el neoprinduse din sărut astfel eu renunțând dar fara să particip la sărut....iar acesta oprinduse într-un final.
"Ai niste buze așa cărnoase îngeraș nu maș satura de ele"
"Ai face bine sa le uiți!"
Văd cum Jackson se dă jos din pat cu un zâmbet victorios si se îndreaptă spre unul din dulapuri alegând-uși niște haine.
"Prințeso daca vrei poți să iei niste haine din dulapul meu și sa cobori jos la micul de jun"
"Stai nu tu lanțuri nu tu cătușe sau frânghii?"
"De ce te-aș lega când casa asta este foarte bine păzită special sa nu ieși tu..."
Ce idiot mă ridic si îmi caut niste haine..si găsesc ceva pe placul meu. Un hanorac negru pe care scrie "I watch one idiot" si o pereche de pantaloni negri.
Deschid usor usa camerei si strabat un coridor lung pana dau de niste scari...le cobor si ma indrept tiptil spre usa care cred ca duce afara cand deodata in usa apar doua gorile...imi iau pozistia de lupta si sar la atac doborandui usor apoi fugind cat ma tin piciparele spre gardul mare .pe care sper ca o sa pot sa ma catar...din spetele meu nu aud decat tipete si alarme.....intorc putin capul si il vad pe Jackson foarte furios stand la geam...in spatele meu se spauneaza vreo 15 gorile eu fiind foarte aproape de gard...

Va urma....

Uitati ca insfarsit a aparut capitolul nou...nu prea am timp de scris capitole de asta este 22:17 cand scriu eu capitolul :)...
REPET AM O CARTE NUMITA "Anunturi,QßA etc.."treceti pe acolo fiindca voi posta noutati despre carte acolo...

"treceti pe acolo fiindca voi posta noutati despre carte acolo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hai cu 10 urmaritori va iubesc ♡♡♡

byeee♡

~Necorectat~

Destinul unei mafioateWhere stories live. Discover now