7 - kiiluvat silmät

424 38 25
                                    

-vau... tai öö.. okei... se sanoi vältellen mun katsetta. Ruska oli tosi hermostunut.

-vau? Ootsä tosissas? Kysyin loukkaantuneena. Mitä vittua?

Ruska lähti viereltäni ja nousi istumaan sängyn laidalle selkä minuun päin. Me oltiin molemmat hetken hiljaa. Mua hämmästytti suuresti sen nopea asenteen muutos.

Se nousi seisomaan ja alkoi keräilemään kamojaan ympäri huonetta. -mun pitää lähtee. Se sanoi nopeasti.

-mitä?

-mun pitää mennä! Se kivahti kiukkuisena. Ehkä se ei pitänyt musta sillä tavalla ja sen takia se oli yhtäkkiä noin kiivas.

-miksi sä suutuit? En ollut ikinä nähnyt sitä noin kiivaana, se vain pyöri ympäri huonetta ja keräili kamojaan.
-sanoinko mä jotain väärää? En mä oleta et sä jotenki... tykkäisit musta sillä tavalla. Tai ei se haittaa jos sä et...

Ruska ei vastannut.

-onko kaikki hyvin? Ei sun oo pakko mennä. Jos vaan unohdetaan toi äskeinen? Vaikka mua harmitti miten se reagoi kaikkeen, en mä silti halunnut et se lähtee.

-ei tässä nyt ole kyse siitä! Se huusi. Mä nousin sängyltä ja tuijotin sitä kädet puuskassa. Se pysähtyi hetkeksi, tiputtu repun lattialle ja vastasi katseeseeni.

-vaan mistä? Ruska puhu mulle. Minä pyysin. Miksi minun piti sanoa, että mä tykkään siitä? Tää kaikki oltaisiin voitu välttää.

-se ei kuulu sulle! Kaikessa ei ole kyse susta!

-miksi sä suutuit!? Mä sanoin että mä tykkään susta ja oletin että sä kertoisit tunnetko samoin! Kyllä tai ei! Se ei oo niin vaikeeta. Aloin itsekkin suuttumaan Ruskan asenteesta.

Se katsoi mua silmiin enkä pystynyt tulkitsemaan mitään sen haparoivasta katseesta.

-mä lähen nyt. Se sanoi rauhallisesti, mutta tytön hengitys oli edelleen kiivas huutamisesta. Se otti reppunsa maasta ja lähti huoneeni ovea kohti.

Mä tartuin sitä kädestä ja estin sen lähdön. -kiltti älä mene. Mä pyysin.

Ruska riuhtaisi itsensä irti ja katsoi mua vihaisena. Sen katse oli niin häijy, että minä todella säikähdin vähän.

-ja säkö ajattelit estää? Se tiputti reppunsa taas ja otti askeleen lähemmäs mua. Se katsoi mua nenänvarttaan pitkin.

-mitä ajattelit tehdä? Heitätkö sä muakin pulpetilla? Se kysyi huvittuneena mutta kylmästi. Sen äänensävy oli niin ilkeä.

Mä otin pari askelta taaksepäin, kun päässäni alkoi humisemaan. Puristin käden nyrkkiin ja yritin hillitä vihaa joka oli kuohumassa yli. Laskin katseeni maahan.

-ainii mut sullahan on niitä vihanhallinta ongelma. Se nauroi kolkosti. Mun kädet tärisi ja ympäristö alkoi sumentumaan.

-no, näytä mihin susta on. Ruska lähesty mua uhkaavasti.

Se oli ihan mun edessä. Mun hengitys kiihtyi ja sydän hakkasi lujaa rinnassa. Käytin kaiken itsehillinän etten olisi käynyt sen kimppuun sillä sekunnilla.

-anna tulla lyö mua. Sen ääni oli kylmä ja tunteeton. Mikä Ruskaa vaivas? En mä ennen ollut nähnyt sitä tuollaisena. Kylmänä ja ilkeänä.

Se otti mua leuasta kiinni ja pakotti mut katsoon sitä silmiin.
-pelkuri. Se sanoi häijysti.

Painoin kynsillä kämmenniä niin lujaa, että se alkoi sattumaan.

-vitun hullu. Se jatkoi.

Silloin mulle riiti. Mä revin sen käden irti musta ja työnsin tytön kauemmas. Se katsoi mua voitonriemuisena ja tönäisi mua. Mä otin harppauksen sen luokse ja löin nyrkillä sen huulen.

Tyttö kivahti ja horjui muutaman askeleen kauemas. Se peitti haljenneen ja verta vuotavan huulensa kädellään. Mua kadutti samantien. Ei mun ollut tarkoitus satuttaa sitä.

Sen naama oli vääristynyt suuttumuksesta, kun se tarrasi musta kiinni painoi seinää vasten. Mä tartuin Ruskaa kurkusta, mutta en puristanut ja vedin siltä jalat alta. Se kiljahti ja kaatui mun huoneen lattialle. Se sai tarrattua mun jalasta ja nyt oli mun vuoro kiljahtaa. Multa lähti ilmat pihalle ja keuhkoja puristi.

Haukoin vielä henkeä, kun Ruska asettui mun päälle. Mä sain kutenkin potkastua sitä jalkaan ja käänsin tytön selälleen ja asetuin sen päälle. Ruska heilautti päätään salamannopeasti ja sai iskettyä otsansa mun nenään.

Kiljahdin ja päästin Ruskasta irti, kun tunsin lämpimän veren valuvan mun huulen yli kaulalle ja paidalle. Tyttö nousi kunnolla pystyyn ja kaatoi mut maahan. Se asettui mun lantion päälle, nosti mun kädet pään molemmin puolin ja piti niitä paikoillaan omilla käsillään. Me molemmat hengitettiin raskaasti rinnat kohoillen.

Se katsoi mua suoraan silmiin ja sen silmissä kiilui. Ruska kumartui hitaasti lähemmäs mua. Mä nostin päätäni ja yhdistin meidän huulet. Se suuteli mua varovasti ja kokeilevasti. Sen huulet maistui verelle ja tupakalle. Mä sain käännettyä itseni sen päälle ja painoin nyt sen kädet lattiaa vasten. Suutelin sitä halukkaammin ja mun päässä heitti.

Me kammettiin ylös maasta yhä suudellen. Se alkoi suutelemaan mua rajusti käyttäen kieltä, joka tuntui alkuksi kömpelöltä, mutta loppujen lopuksi tosi hyvältä saaden mun jalat menemään ihan veteliksi.

-hyppää. Se kuiskasi suudelman välistä. Mä hetkeäkään epäröimättä hyppäsin Ruskan syliin ja kiedoin jalat tiukasti sen selän taakse ja kädet mä asetin sen niskaan. Ruska painoi mut seinää vasten ja suudelma syveni entisestään. Ruskan huulesta vuoti ja mun nenästä valui verta, jotka sekottui yhdeksi meidän huulilla.

Ruska otti kiinni mun paidan helmasta ja veti sen pois mun pään yli jonka jälkeen se heitti sen huoneen nurkkaan ja mä tein saman sen hupparille. Me oltiin molemmat ylävartalot paljaina rintsikoita lukuunottamatta. Vaikka mä normaalisti tunsin itseni todella epävarmaksi, nyt kaikki se oli tiessään. mä halusin Ruskaa niin paljon. halusin olla niin lähellä sitä kuin vain mahdollista. Tunsin sähköisyyttä kaikkialla ruumiissani.

Mä siirryin suutelemaan tytön kaulaa ja se alkoi päästi huuliltaan huokaisun.
-helvetti. Se kuiskasi ja huohotti äänekkäästi.

Äkkiä se kietoi kätensä mun selän paljaan selän ympärille ja veti mut irti seinästä. Se pyörähti ympäri ja tiputti mut pehmeälle sängylle. Se avasi vyönsä nopeasti ja kiskoi housut pois jaloistaan. Mä avasin omat housuni ja potkin ne pois mun päältä.

Purin huulta, kun Ruska kapusi sängylle. Se konttasi mun ylle ja suuteli mua rajusti. Mä kiedoin kädet sen selän taakse ja näpräsin Ruskan rintaliivien hakaset auki. Tyttö hymyili ja heitti liivit kasaan, jossa oli kaikki muutkin vaatteet. Mä otin yltäni omat rintsikat ja heitin lattialle. Mä en voinut olla tuijottamatta alastonta tyttöä. Ruska alkoi suutelemaan mun ylävartaloa ja jatkoi siitä alemmas. Se riisui mun alushousut ja jatkoi vieläkin alemmas. Mun oli pakko purra hampaat yhteen ja Puristaa lakanaa mun nyrkissä. Syviä ja äänekkäitä huokauksia pääsi mun huulilta puhtaasta nautinnosta.

Helvetti se oli mahtavaa.

Hazel eyesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang