Ένα σημείωμα από' μένα

203 17 2
                                    

Γεια, λοιπόν, εγώ είμαι εδώ ξανά...

Ναι, για άλλη μια φορά θα σας στενοχωρήσω γιατί αυτή η ιστορία τελείωσε για δύο λόγους, ο πρώτος κι ο βασικότερος είναι ότι έχω ξεμείνει από ιδέες και δεν ξέρω τι να γράψω. Κι ο δεύτερος είναι πως δεν ξέρω αν σας αρέσει ο τρόπος που γράφω δηλαδή αν θέλετε να μην γράφω τόσο αναλυτικά κάποια πράγματα γιατί μπορεί να γίνετε βαρετό ή γενικά να μου πείτε τι λάθος έχω κάνει *αν έχω, δεν γνωρίζω*, επίσης μπορείτε να μου λέτε αν έχετε κάπου πρόβλημα , αν δεν καταλαίνετε κάτι ή ό, τι θέλετε...

Και ναι, αρκετά με αυτό, άρχισα μία ακόμα 'ιστορία' κι αυτή με τον Harry θα είναι επίσης, θα είναι διαορετική από τις υπόλοιπες *πιστεύω* την γράφω καιρό γιατί εμπνέομαι αρκετά διότι έχουν συμβεί και πολλά, αν θέλετε μπορείτε να την διαβάσετε και να μου πείτε την γνώμη σας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πρώτ' απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που τόσο καιρό διαβάζετε αυτό το fanfiction, και τόσο καιρό περιμένετε να ανεβάσω και τέτοια, αλλά σας εξήγησα πώς έχει η κατάσταση.

Δεύτερον, θέλω να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ συγνώμη στον καθένα ξεχωριστά γιατί επανειλημμένα σας έχω αφήσει να περιμένετε καιρό και τώρα που την τελείωσα  έτσι μπορεί από μερικοί έως κι ελάχιστοι να στενοχωρηθείτε.

Τρίτον, θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους, τον καθένα ξεχωριστά, είστε όλοι μέσα στην καρδιά μου και συγνώμη και πάλι.

Τέταρτον, μπορείτε να με βρίσετε για τον καιρό που περιμένατε και ειλικρινά λυπάμαι...

Πέμπτον, έυχομαι να είστε όλοι καλά και με τις οικογένειές σας και με την υγεία σας και τα πάντα.

Έκτο και τελευταίο, θα  ήθελα να πω ένα 'αντίο' σε αυτήν την ιστορία, αν και δεν νομίζω πως θα μου λείψει και πολύ γιατί ήταν σκατά.

Anyway, σας αγαπώ παιδιά και ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!

Bye!!! <3 <3

Green eyes  , green dreamsWhere stories live. Discover now