Alexander

1.9K 101 0
                                    

Femeia asta mă nebunește!Acum ştiu de ce Alexander o iubea atât de mult.Este o adevărată felină in pat şi ştie cum să te cucerească cu adevărat.Aseara a fost o noapte magnifica,femeia asta e minunata iar acum stiu ca va fi doar a mea.
O privesc cum doare si nu ma indur sa o trezesc,asa ca ma decid sa merg sa fac un dus si sa pregatesc micul dejun.Recunosc ca nu prea ma impac cu bucataria dar o sa reusesc sa fac ceva cat de cat.

Termin dusul repede si merg spre bucatari fara a face prea mult deranj.Reusesc sa fac prima cafea din viata mea si sa pregatesc paine prajita si ce mai gasesc prin frigider.Recunosc ca sunt un dezastru atunci cand trebuie sa fac mancare si ca nici nu am facut macar doua oua in viata mea.Dar incerc sa invat si sper sa imi iasa si sa nu ma fac de ras in fata frumusetii ce doarme in patul meu.

Ma trezesc cu ea in fata mea,cascand si fiind destul de sexi intr-o camasa imprumutata de la mine din dulap.Este foarte scurta si ii acopera doar fundul bombat lasandu-i la vedere coapsele superbe care imi iau pur si simplu ochii.Are parul ciufulit si pare somnoroasa dar este la fel fel de frumoasa ca intotdeauna.

Ma imbratiseaza si se amuza din cauza micului dejun pe care am reusit cu greu sa il pregatesc.

- Sper ca nu vrei sa ma otravesti,desi cred ca nu asta e intentia ta.Totusi miroase destul de bine.Imi spune frumoasa Eva zambind cu gura pana la urechi.

-Atunci o sa ne otravim amandoi.Eu am incercat si vreau sa cred ca mi-a iesit daca nu o sa ramanem flamanzi in dimineata asta.

Ne asezam la masa si incepem sa mancam iar eu trebuie sa recunosc ca m-am descurcat cat de cat.Nu a iesit chiar asa de rau precum credeam.

- A fost bun,recunoaste Eva.Dar se poate si mai bine de atat.Apropo eu trebuie sa plec,este destul de tarziu iar Sebastian nu stie nimic de mine.Si trebuie sa vorbesc si cu Alex.Trebuie sa ii explic tot ce s-a intamplat cu noi.Nu cred ca ne vom vedea prea curand dar iti promit ca il vei vedea pe Alex cat de des se poate.Imi spune Eva.

- Stii foarte bine ca vreau sa imi recuperez fiul.Vreau sa mi-l dai inapoi Eva,nu pot accepta ca el sa mai stea in casa cu Santiago Melloni iar sotul tau Sebastian sa fie tatal lui.Alex e fiul meu si trebuie sa stea alaturi mine.Ma infurii si incep sa tip la Eva, ei sunt dusmanii mei de moarte si fiul meu nu poate sa stea intr-o casa cu ei.Nu voi permite asta niciodata.

- Deci asta ai vrut de la inceput.Daca vrei sa stii Alex e trecut pe numele meu si a lui Sebastian.L-am infiiat acum patru ani iar eu sunt mama lui cu adevarat asa ca te avertizez sa nu incerci sa ma desparti de el ca o sa ai de-a face cu mine.Fiul meu este totul pentru mine!

- Alex este fiul meu si al Laurei.Iti multumesc ca ai avut grija de el atatia ani,dar nu este copilul tau.In plus de ce ti-ai dori copilul altui cand deja il ai pe al tau cu Lucas.Esti deja mama Eva,asa ca te rog sa imi lasi fiul cat mai departe de familia Melloni.

Lacrimile incep sa ii curga pe obraji dar incearca sa le stearga.Vreau sa o iau in brate dar ma respinge.
Nu inteleg nimic din atitudinea ei.

- Ia mana de pe mine!Incepe sa strige.Am pierdut totul acum patru ani,iubirea vietii mele si rodul dragostei dintre mine si Lucas.Am pierdut sansa de a fi mama si de a da nastere propriului meu copil.Eu nu mai pot avea copii niciodata,iar Alex mi-a dat sansa de a fi mama lui si sa ii daruiesc tot ce am eu mai bun.I-am pierdut pe toti dar am castigat trofeul vietii mele.Alex a fost vindecarea mea in cele mai negre clipe din viata mea si nu voi renunta niciodata la el.Sper sa ma intelegi.

- Imi pare rau Eva!Chiar imi pare rau.
Stiu ca am dat-o in bara,dar il vreau pe fiul meu langa mine.Si nici nu vreau sa o pierd pe Eva,asta ar fi distrugerea mea.

- Inteleg ca Alex e fiul tau,dar nu nu pot renunta la el.Iar Sebastian nu i-ar face rau niciodata.Trebuie sa recunosc sa sotul meu e cea mai buna persoana pe care o cunosc si nu ar putea sa omore nici macar o musca.Dar sa fac rau unui copil niciodata!
Strig la el.

- Si cu mine ce o sa se intample,sunt singur Eva.Mi-ati luat copilul si o sa te ia si pe tine.Am fost impreuna aseara iar tu acum vrei sa fugi in bratele lui.Tot ce vreau este sa fim ferciti toti trei si sa stai cat mai departe de familia asta.Jur ca O sa inebunesc Eva!

- E sotul meu si chiar daca nu il iubesc nu o sa il parasesc.
Recunosc ca venirea ta m-a dat peste cap dar trebuie sa stau cu picioarele pe pamant si sa fac ce este mai bine pentru mine.In plus tu o ai pe Carolina si ar trebui sa fii alaturi de ea,nu stiu ce i-ai facut azi dar plangea o gura din cauza ta.Ar trebui sa o impaci si sa iti vezi de ale tale!

- Ii datorez viata mea.Ea este sora mea si datorita ei sunt acum in viata si a-mi putut sa imi revad fiul.Recunosc ca am suparat-o dar ii va trece destul de repede.

-Carolina e o impostoare,Alexander Cruz!Iar tu esti un prost care cred tot ce i se spune.Este doar o ipocrita care incearca sa imi distruga viata in fiecare zi.

Se ridica de la masa isi ia cheile de la masina si pleaca.
Incerc sa o opresc dar nu reusesc.
La naiba!Am dat-o in bara si daca mai continui asa o sa o indepartez pe Eva de tot din viata mea.

Inimi ranite(finalizată) Where stories live. Discover now