Jedno veliko zasto-Jelena Karleusa

327 10 54
                                    

Doslo je vreme da se ja konacno pozabavim ovom meni jako iritantnoj personi. Da, nisam fan. Pre svega nisam fan njene muzike(ako se to tako moze nazvati),a ni ličnosti...

Kao sto vidite,ona je sa 17 izgledala ovako i mislim da joj ovaj snimak ne daje za pravo da bilo kome ko je na pocetku karijere govori da izgleda kao kafe kuvarica. Ona nije licila ni na tu kafe kuvaricu,vec na mecku Bozanu(blago receno). I da, ona se bas sa "sundovima", kako naziva folk i turbo-folk pesme, probila na estradu. Ako mene pitate,kao da je do 2000. slusala samo Cecu i Draganu Mirkovic,a onda joj je neko valjda ukljucio MTV i ona je postala šatro neka DiVa. Njenu muzicku karijeru cemo staviti u zapecak ovog puta i vise se baviti njenom licnoscu i privatnim zivotom.
Karleusa je rodjena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu(sto ona jako voli da istakne, kao da si jebena visa klasa ako si tu rodjen).

Ljubavni zivot
Jelena je prvo bila verena za Zorana Davidovica Candu,clana tzv banjicke ekipe,odosno coveka jako bliskog podzemlju. Zvanicno nije imao problema sa zakonom,ali je ipak nekim cudom u to vreme vozio porse 911. O Davidovicevim poslovima slabo se znalo,a pripisivali su mu i trgovinu narkoticima i ukradenim automobilima, ali ga zbog tih dela policija nikada nije privodila. Ipak,Jelena sebi daje za pravo da uz pricu o Ceci napakuje i to kako je ona bila udata za kriminalca, sto ih cini skoro izjednacenim u tom pogledu. Za Bojana Karica se udala 2004. i razveli su se samo tri meseca kasnije. Jelena je kasnije pricala kako je taj brak bio cist inat. Navodno je Bokija prevarila sa telohraniteljem,ali je ona to sve demantovala. Standard sa Karly. Do razvoda je doslo jer ,,Jelena vise nije mogla da trpi turturu familije Karic i celokupne javnosti". Kako je ona izjavila:,,Udala sam se za Bojana, a razvela me je njegova majka." Nakon razvoda javno je trazila od Bojana da isprica ,,celu istinu" i ,,opere njen obraz" sto on nikad nije ucinio. Znate ko su Karici,sigurno. A i cime su se bavili i koliko je tu bilo love.
Za Duska Tosica se udala 2008. i iste godine rodila cerku Atinu. Samo godinu posle,na isti datum,rodila je svoju mladju cerku Niku. Dusko je mozda jedna osoba s kojom je Jelena bila(osim Vranjesa hehehe),a da nije bio povezivan sa kriminalnim radnjama.
Porno-afera
Navodno je sve pocelo nakon doceka Nove godine kada joj je Dusko uzeo telefon i pronasao Jelenine prepiske sa Ognjenom Vranjesom. Tada je on navodno poludeo i oduzeo telefon. Naravno, ovo nista nije pouzdano, ali su pouzdane fotografije objavljene u skoro svim novinama. Ognjen Vranjes je odredjeni broj slika video-četova i četova sa Jelenom gde se vidi njen polni organ i ona kako se samozadovoljava, kao i videa koje mu je ona navodno slala, prosledio novinama. Jelena je tu  pokusala da se izvuče pričajući kako su neke slike iz njenog telefona ukradene, neke su uradjene u fotosopu, a i kao dokaz da to nije ona izjavila je da ona "tamo dole" ima mladez. Takodje se i pominje da je Dusko za to vreme imao aferu sa manekenkom Sofijom Milosevic. Sve slike,videe i prepiske mozete naci online, a evo nekih dokaza.

Ovde obratite paznju na lak i datume:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ovde obratite paznju na lak i datume:

Ovde obratite paznju na lak i datume:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ostroga miWhere stories live. Discover now