Capitolul 1

3 0 0
                                    

Dar uite ca s-a intamplat totuci ceva. Chiar dupa finalul meciului aud sunetul acela. Acel sunet cand primesti un buddy request. Nu credeam ca pot ajunge sa fiu pe placul unei persoane doar dupa o mica conversatie. Eram bucuroasa, aveam sansa sa incep o noua prietenie. Viata mea in general era destul de plictisitoare, nu prea aveam timp sa ies dupa ore, tot ce faceam era sa vin acasa, sa invat, si in fiecare zi tot acelasi lucru. Toate vorbele spuse de la adulti ''Invata ca sa ajungi ceva in viata'' mi se par destul de inutile, dar totusi le urmez cuvintele.Din punctul meu de vedere,trebuie sa ai noroc, sa-ti faci un drum corect, si intr-un final ceva ceva tot vei iesi.

Apas iconita din colt care imi arata notificarea, cu o culoare foarte stridenta ca nu cumva sa trec cu vederea peste. Acuma ca ma gandesc, poate nu as accepta acea cerere. Vom ajunge prieteni, vom pierde timpul impreuna, va afla lucruri despre mine, si poate voi face un pas gresit sau ceva si voi ajunge doar sa ranesc ambele parti. Sau cine stie, poate e un fel de psihopat care vrea doar sa faca rau.

Stau pe ganduri cateva minute si ma gandesc la tot ce s-ar putea intampla. Am mai trecut prin situatii asemanatoare si destul de neplacute intr-un final. Ce am de pierdut pana la urma. Poate de data asta va fi diferit. Indrept cursorul spre acea cerere, si o accept. Nu se intampla nimic, niciun mesaj nou,nimic. Poate chiar aveam dreptate la inceput, nimic nu se va intampla.

Buddy RequestWhere stories live. Discover now