3. Подготовката

13 0 0
                                    

   Елиза почервеня. Погледна го с влажните си очи и леко се усмихна. Едуард забърса сълзата и. Издърпа я към него и и прошепна да се успокои. Погали я по косата. Елиза легна в краката му и заспа.
   На сутринта Елиза се събуди. Тя все още беше в скута му. Той не се беше мръднал. Тя леко стана и отиде в огромната стая. Там Ренета седеше и подготвяше дрехите им. Елиза се приближи до нея и я поздрави. Ренета без да губи време започна да обеснява. Тя изказа, че утре е деня за представяне на отборите и трябва да изглеждат перфектно. Едуард в това време влезе в залата. Той изглеждаше прекрасно както винаги. Тези красиви очи се виждаха от километри. Кой да не се влюби в тях. А косата му небрежно преметната на една страна. Едуард отиде зад Елиза, я хвана за кръста и нежно я прегърна. Тя се стресна и го удари с лакътя си. Той от болка приклекна и и каза, че има здрав лакът. Елиза му се извини, а Ренета ги задърпа към големия дрешник.
   Там ги накараха да се съблекат. Елиза влезе в една по-малка стаичка, за да пробва няколко рокли.
   Смръчи се. Елиза все още не можа да намери перфектната рокля. След няколко минути намери една. Тя беше прекрасна. Облече я. Излезе и видя Едуард спретнат в костюм как я чака да я види. Едуард придърпа Елиза към огледалото. Там тя видя колко красива е всъщност. Черната рокля, която беше облякла и стоеше чудесно. Той я обгърна и и прошепна колко е красива.
   Тя се разплака и избяга. Той тръгна след нея. Тя отиде спалнята, седна на земята и загледа залеза през огромния прозорец. Едуард дойде при нея. Той я прегърна, а тя продължи да плаче. Едуард я попита защо плаче. А тя му измъмри, че му е благодарна за всичко. Той я прегърна още по-здраво. Загледаха залеза заедно. Цветовете се преливаха. Слънцето се скриваше зад горичката и лека полека започна да става по-тъмно. Звездите се показаха. Те леко проблясваха през облъчното небе, когато облъците се разпростряха.
   Минаха часове. Тя заспа в ръцете му. Той я взе и я занесе на леглото. Там двамата прегърнати заспаха.
   Ако искате да разберете какво ще стане по натакък в историята прочетете утрешния епизод.

Нещо Повече От ИграWhere stories live. Discover now