5. Денят 2

9 0 0
                                    

Всички ги гледаха и им се възхищаваха, но в този момент Джордж влезе в залата. Той видя как Елиза и Едуард танцуват. Веднага отиде при тях, блъсна Едуард настрани и каза:
- Тя е моя. Ти нямаш право да я докосваш, нито да я прегръщаш.
- Аз не съм ничия собственост. Аз съм човек, а не предмет за една нощ- Елиза бясно се опери и се отдръпна от него.
Едуард я хвана за ръка и я изнесе навън. Той я погали и я попита дали е добре. Тя спокойно отговори, че е се чувства чудесно. Русокоската го помоли да останат още малко навън. Той съблече сакото си и и го подаде да го облече. Те седнаха да една пейка. От нея се виждаше нощното небе, което беше чисто без нито един облак само звездите бяскаха. Хладен бриз развяваше косите им. Едуард постави ръка вурху бузата на Елиза. Той се приближи към нея и беше готов да я целуне, но по това време Даниел излезе и ги попита дали ще влизат вътре. Елиза нежно стана от пейката и тръгна след Даниел. Едуард разочарован от това, че не можа да я целуне тръгна след тях. Даниел като истински кавалер отвори вратата на дамата. Тя леко му се усмихна от знак на благодарност.
Едуард и Елиза седнаха около масата. Сервитьорите сервираха предястието. Докато всички се храниха и опознаваха съперниците си и техните слабости, Джордж дойде и седна до Елиза. Тя се направи, че не го видя и продължи да вечеря. Но той и шептеше в ухото и и казваше да зареже Едуард. Елиза стана от стола и внимателно се изтегли от залата. Но в този момент Едуард видя, че Джордж е седял до нея, той стана и удари с юмрук лицето му. Той тръгна след Елиза, но нея вече я нямаше.
Тя беше в лимузината и чакаше Едуард да дойде. Те не можеха да се върнат в тяхното градче, защото игрите щяха да се провеждат тук. Той видя колата и влезе в нея. Там Елиза с насълзени очи седеше и гледаше през прозореца. Той я продърпа към себе си и я целуна. Тя стъписана отвърна на целувката. Тя усещаше нежните му устни върху нейните, усещаше вкуса на алкохола, който беше пил. Той, хванал я за кръста, я придърпваше към него, но тя нежно го отблъсна. Той и каза:
- Ти си моя. Твоите устни само аз мога да вкусвам. Твоя поглед само върху мен искам да виждам. Твоето внимание принадлежи на мен. Твоето сърце бие за никой друг освен мен. Твоето тяло принадлежи само на мен и ще остане само мое. Никой мъж не може да пипа това, което е мое. Всяко докосване, всяка ласка...Само аз мога да те разпалвам. Ти си моя, Елиза, и само моя.
Елиза се разплака, го издърпа за вратовръзката и го целуна.
След 1 мин Елиза се събуди. Цялото това приживяване в колата беше сън. Тя все още чакаше Едуард в лимузината. Той влезе и шофьора ги закара в новия апартамент. Те нямаха много време да го огледат. Двамата просто се запътиха към леглото и заспаха.
Ако искате да разберете какво ще стане по натакък в историята прочетете утрешния епизод.

Нещо Повече От ИграWhere stories live. Discover now