5.bölüm

638 45 23
                                    

-Damian'dan-

Tekrar ordaydım. Tekrar o lanet yerdeydim. Bir sedyeye bağlanmıştım kıpırdamaya kurtulmaya çalışıyordum ama olmuyordu yapamıyordum. Önümde 3/4 tane insan vardı. Aralarında birşeyler konuşuyorlardı. Ardından biri bana yaklaştı. Saçı uzun bir kadındı yüzünü göremiyordum eğildi ve kulaģıma fısıldadı "seninle daha işim bitmedi Damian gerekirse yine yaparım ama bu bitene kadar burda sın gerekirse sonsuza kadar" Aniden karnıma bir bıçak girmesiyle bağırdım.

Bağırarak yataktan fırlamıştım.. Bağırmam ile yanımda duran Todd hızla uyanıp yanıma geldi. Ben ise kollarımla yüzümü kapatmıştım. birşey görmek istemiyordum. Ardından kapıdan Dick ve Tim girdi. bense hiçbirşey yapmıyordum. Onların yüzüne korkuyla baktım Todd yanımdaydı kollumu tutup bana sakin olmamı söylüyordu. Hala korkuyordum rüya olmadığını gerçek olduğunu biliyordum bu.. bu.. çok korkunçtu herşeyi baştan yaşamak gibi birşeydi. Daha kısaydı ama daha berbattı. Kendime gelmeye çalışıyordum. Ardından çok hızlı ve sesli nefes aldığımı farkettim. Nefesimi düzenlemeye çalışıyordum ama olmuyordu bir türlü normal nefes alamıyordum. Todd bana yaklaşıp aniden sarıldı.

"Damian rüyanda ne gördüysen hepsi orda olanlar herşey geçmiste kaldı şuan burdasın yanımızda korkmana gerektirecek hiçbirşey yok birdaha yanımızdan ayrılmayacaksın.."

Todd'un bana sarılması ve o sözleri beni gerçekten rahatlatmıştım. Nefesimi duzene soktuğumda Todd'un   kollarından kurtulup onlara baktım bana endişeli gözlerle bakıyordu.

Grayson bana yaklaştı. "Damian ne gördüysen unut gitsin. Jason haklı şuan burdasın yanımızda."

Kafamı sallayıp titrek bir sesle konuştum. "Böyle birşeyi ben daha öncede yaşadım.. ama bu.. farklı eskisi gibi hissetmiyorum. Ne oldu orda bana ne yaptılar?"

Bir süre sessiz kalıp birbirlerine baktırlar ardından Todd konuşmaya başladı. "Sadece bir tranva Damian.. rüyalarına gelince her ne kadar kötü olursa olsun kurtulacaksın.."

Dick yine herzaman ki nesesiyle bize bakıp konuşmaya başladı. "Neyse boşverin bir rüyaydı sonuçta şimdi saat 3.30 uyumaya devam etmek isteyenler etsin istemeyenlerle beraber yemek yiyelim?"

Bu benim içindi.. eğer istemiyorum dersem benim için uykusuz kalıcaklardı boşuboşuna ama yanlız kalmak ta istemiyordum. Todd bana yaklaşıp konuştu. "Damian uyumak istiyorsan yanında kalırîz istemiyorsan salona inelim film falan izleriz birşeyler yeriz seçim senin."

"Şey.. siz beni boşverin ve uykunuza devam edin ben iyiyim."

"Her şekilde yanında olacağız hadi seç birini."

"Seçimim sizin odalarınızda yatıp birinizin burda kalması."

Tim
"Birimizmi?" Evet anlamında başımı salladım.

"Pekala sen seç kimi istiyorasun"

"Farketmez sadece bir kişi yeter"

Dick
"Ben kalırım"

Ona bakarak konuştum "senin yarın sabah bir görüşmen yokmuydu?"

"Evet ama-" sözunu keserek konuştum. "Pekala" time baktım "Drake sen kal Todd 2 gundür burda."

"Pekala nasıl istersen"

"İyi diģerleriniz onalarınıza gidip zıbarın"

Drake dışında herkes odadan çıktı ve ben de yatağa yayıldım. Drake yanımdaki koltukğa uzanmiştı bile elindede taplet yardı ona baktım ve konuştum. "Drake şu lanet tableti kapat yoksa içindeki dosyaları umursamadan kırarım"

"Tamam tamam kapattım."

Drake tableti kapattı ve koltuğa yayıldı ben ise gözlerimi kapatıp birdaha o kabusu görmemeģi dileyerek kendimi yatağa bıraktım.

Vee çok değerli yazarınız üşenmeden gece saat 2 de bu bölümü yazıp yayınlıyor. Aslında daha devamını getirip òyle atacaktım ama ne zaman devam ederim diğe düsünüp şimdi bu kısmı atayım dedim nys gece gece bayağı yazım hatası yapmış olabilirim affedin. Bir ara üşenmezsem düzeltirim.

Nys bb

Bat Family  -Sadece Kurtuluş-Where stories live. Discover now