hoofdstuk 1

183 2 0
                                    

Wolfs P.O.V

  Ik loop naar binnen. Eva roep ik, ik hoor niks terug. Eva roep ik weer hoor ik weer niks terug. Ik ren de trap af en zie eva op tafel liggen. Nee, nee, nee zeg ik, ik ren naar haar toe en til haar op. ik zet haar op een stoel en begin haar naam te roepen en tik tegen haar gezicht aan. Eef wakker worden Eef. Ze opent haar ogen heel voorzichtig. Hij was hier zegt ze heel langzaam. ik weet het meisje ik weet het hij was hier. Ik bel de ambulance en ze komen er meteen aan. De ambulance is er. Ze doen een paar testjes met Eva. Wij pakken de brancard blijf rustig liggen. Ik zie de paniek in Eva haar ogen. Ik wil niet liggen ik wil niet liggen schreeuwt ze. Ik wrijf over haar hoofd ssttt meisje het komt goed ik ben bij je. Ik druk kleine kusjes op haar hoofd. Meneer mag ze ook zitten ze wil niet liggen. Ja hoor als ze dat kan. Even later zitten we in de Ambulance Eva tegen mij aan. Wil je bij me blijven Wolfs. Tuurlijk Eef ik blijf altijd bij je. Zodra we in het ziekenhuis zijn til ik Eva op. Ze hangt tegen me aan. Ze doen wat testjes met Eva en dan mag ze naar huis. Even later als we thuis zijn maak ik Bami. Eva ligt op de bank. Uw bami is klaar mevrouw zeg ik tegen Eva. Ze lacht. Ze loopt naar de tafel maar valt op de grond. Eef! ik ren naar haar toe en ik til haar op. Je hoorde toch wat de dokter zei rustig aan doen. Ik til Eva op en zet haar op een stoel. Ik heb dit gemist. Als we klaar zijn met eten leg ik Eva op de bank. Terwijl Eva even tv kijkt ruim ik af. Flo kom je bij me liggen. Tuurlijk Eef ik ga naast haar liggen Ik aai haar zachtjes over haar hoofd. Ze ligt tegen mij aan.  We kijken een film en gaan daarna naar bed. 

EVA P.O.V

Ik schrik wakker. Een nachtmerrie van die engerd. Ik probeer zo zachtjes mogelijk the huilen zodat wolfs me niet hoort. Ik raak in paniek en kan mijn adem niet meer onder controle krijgen. Eigenlijk wil ik dat wolfs binnenkomt maar ook weer niet omdat hij zo zorgzaam is en ik wil niet zielig lijken.

WOLFS P.O.V

Ik loop langs Eva haar kamer om te kijken of alles goed is. Ik hoor haar huilen en ik loop de kamer in. Ik zie haar huilen. Hey meisje het is goed hij is niet hier. Je bent veilig ik ben bij je, Rustig maar. Ik wrijf over Eva haar schouders en ze houd me vast. Hij was hier Ik heb hem gezien. Meisje er is niemand hier echt niet alleen ik. Ik druk kleine kusjes op haar hoofd. Wil je bij me blijven Flo alsjeblieft. Tuurlijk Eef. Ik ga naast haar liggen. Binnen 5 minuten slaapt ze. Ze klemt tegen mij aan en ik hou haar vast. Ik hou van haar maar weet ze dat?




Okee dit is mijn eerste deeltje van dit boek. ik Hoop dat jullie hem leuk vinden groetjes Sofie  

Ik laat haar nooit meer losWhere stories live. Discover now