Hoofdstuk 2

130 1 0
                                    

WOLFS P.O.V

Ik word wordt wakker. Eva slaapt nog. Ik druk kleine kusjes op haar hoofd. 

EVA P.O.V  

Ik wordt wakker. Niet van de wekker maar doordat wolfs allemaal kleine kusjes op mijn hoofd drukt. Ik open mijn ogen. Hey schone slaapster van me. Ik ga tegen wolfs aan liggen.

WOLFS P.O.V

Ik til Eva uit bed. Wolfs zet me neer Wolfsss. Ik lach. Ik laat zoon mooie vrouw toch niet los zeg ik lachend. Ik zet haar neer. Ze loopt lachend naar de tafel en gaat zitten. U had een broodje kaas en 1 glas chocomel besteld. Jazeker zegt Eva lachend. Dat is dan 5 euro. Ik zal het even voor u pakken hoor. Even later komt eva terug en komt naar me toe. Ze drukt een kus op mijn wang oliebol van mij. Ik ga even lopen Haje. Mijn hart maakt een sprongetje. Eva gaf mij een kus! Ik hou zo veel van haar. Ik besluit even op de bank te gaan liggen het is toch pas middag. Ik kijk even een serie tot ik de deur open hoor gaan.  Eeff ben jij het.

EVA P.O.V

Ik hoor Wolfs roepen. Ik loop naar benden. Hey. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus. Hij lacht. Wat eten we vanavond vraag ik. Bami. mmmm lekker mijn lievelingseten dat weet wolfs. Wolfs vindt Bami helemaal niet zo lekker maar eet het altijd voor mij. Wil je chocomel vraagt wolfs. Ja alsjeblieft. Een chocomel mevrouw.

WOLFS P.O.V

Eva lacht. Ze is mooi als ze lacht maar ze is eigenlijk altijd mooi. We eten bami en gaan op de bank liggen. Ik ga eva morgen ten huwelijk vragen  


Wat is de verrassing...... hier weer een nieuw deeltje wat vonden jullie ervan   


Ik laat haar nooit meer losWhere stories live. Discover now