Piknik

1.1K 65 2
                                    

Stiles'ın ağzından ; 

Alarmımın çalmasıyla hemen yataktan fırladım üstüme güzel birşeyler taktım ve hemen kızlar bölümünün önüne gittim . Lydia dünden kararlaştırmıştı bugün ormanda piknik yapıcaktık ilk günümüzün şerefine.Onu beklerken görüş alanıma Malia girdi bana doğru geliyordu şimdi s*çtık.''Günaydın nasılsın ?'' ''İyiyim'' uzatmak istemiyordum çünkü Lydia her an gelebilirdi. Biraz bakındıkdan sonra 'görüşürüz' deyip gitti. Hemen ardından Lydia geldi.Gülümsedi selamlaştıkdan sonra arabaya bindik.''Marketden piknik için bi kaç şey  alıcam bişi ister misin ?'' Biraz durdu sonra ''Malia'ya sordun mu?'' dedi kısık bi sesle ''Kime..'' ''Hiçbişi hiç..''biraz durdukdan sonra inip markete girdim.

Ormana geldiğimizde arabamı yine yolun sonuna park ettim ve arabadan indim.Sepeti aldım arabaya baktığımda Lydia oturmş bana bakıyordu sonra gözleriyle kapıyı işaret etti elimdekileri yere bırkatım ve gidip kapısını açtım '' Buna alışmamalısınız Leydim. '' bunu söylerken  gülüyordum yanağıma bi öoücük bırakıp arabadan indi.''Üstünde çalışırım'' kötü bi gülüş atarak.

Herşeyi hazırlamıştım Lydia'nın da arada yardımı dokunmuştu tabi. Yemeklerimizi yerken ''Malia'yla ne konuşuyordun '' hah beni köşeli jeton sonunda düşmüştü.''Sadece selamlaştık sonrada gitti zaten...ha bu  arada bişi istedimi mi marketden sormadım.. '' bi piç sırıtışı attıkdan sonra yemeğime dönmüştüm .Sırtıma ağır bi yumruğu geçirdi hemen üstüne atladım ''Çok ağırdın Stiles kalk üstümden '' ''İlk sen başlattın yoksa ben bişi yapmadım yani ''

Biraz gülüştükden sonra kenardaki taşa gittik ( uçurumun ordaki taş asdas ).O uçutuma durmadan yaklaşıyordu''Lydia yakşalma şuraya düşüceksin'' ''Stiles bu kadar ödlek olma yanıma gel çabuk.'' ''İyi artık gel de demiyorum ben burda kalayım bana yeter'' ''Stiles !'' '' Hayatta gelmem '' Yanıma geldi elimi tuttu ve beni kendine çekti aslında bunu benım  yapmam lazımdı ama şu an onları düşüncek durumda değilim.

Tamamen kenarına geldiğimizde ayklarının sallanacağı şekilde oturdu.''Lydia kalk surdan bağırtma beni hadi '' 10 dakka kadar ısrar ettikden sonra dayanamayıp oturdum elini tutuyordum ama bi sevgili gibi değil karşıdan karşıya geçen çocugun annesinin elini tutar gibi utanç vericiydi ama korkuyordum napiyim.

Yarım saate aşkın konuşduk aslında ben konuşdum o dinledi çünkü ben onnla ilgili herşeyi biliyordum ama o bilmiyordu biraz daha oturdukdan sonra yurda döndük.

YURT (DEVAM ETMİYOR)Where stories live. Discover now