'2 Ay Stiles'ı görmemek'

984 64 4
                                    

Lydia'nın ağzından ;

Herkese mesaj atmış ve hazırlanmıştım.Stiles'ın kapısında onun hazırlanmasını bekliyordum.Sonunda.''Stiles sonunda hazırlanabildin . '' Çok güzel bi koku sıkmıştı kokusunu alabiliyordum.''Lydia Hazırlandım işte yürü.'' 

Gideceğimiz yer bi otelin restorantıydı yemek den sonra da aynı otelin barına geçeriz diye düşünmüştük.Stiles'la Jeepe bindik ve diğerlerini beklemeye başladık.4 kişi geleceklerdi arkaya nasıl sığacaklar merak konusu.  

*

Otele vardığımızda çokdan yerimiz ayrılmıştı.Masamıza oturduk ve siparişlerimizi verdik herkes ikili iletişimdeydi bunu değiştrimeliydim.'' Burayı beğendiniz mi ?'' Herkes evet gibi şeyler söylerken Stiles'ın Malia'ya bakması dikkatimi çekti.Kafasını döndürdüğünde benim ona baktığımı fark etti ona 'neler oluyor' manasında bi bakış attım ''hiç sadece mutlu olmasını istiyorum ikisininde '' gülümsedikden sonra yemeğimize geri döndük.

*

Yemeğimiz bitmiş bara doğru ilerliyorduk . Malia ve Issaciyice kaynaşmışa benziyorlardı.Stiles ise durmadan onları gözetliyordu bu iş benim iyice sinirimi bozmaya başlamıştı.Barın içine girdiğimizde gerçekten leş bi ortamı vardı sigara dumanları gözlerimi yakmıştı ama uyum sağlayacaktım.

Barmenin yanına gittip 6 pardak votka aldım ve bizim masaya götürdüm . küçük bardaklarla içmek çok zevkli oluyordu hele diklemek . Uyum sağladım bile .Biz içerken Stiles'ın telefonu çaldı aceleyle dışarı çıktı merak edip ben de çıktım o bi çırpıda çıkmıştı ben kalabalıkdan geçip ona ulaşdığımda telefon konuşması bitmişti.

''Bir sorun mu var ? '' biraz gerginleşmişti yüzünden belliydi ''Hayır bir sorun yok hadi içeri geçelim '' deyip yanağımı öptü ve içeri geçtik. o da çok içiyordu ama o telefondan sonra keyfiszdi.İçkilerimizi bitirdikden sonra kalktık arabaya doğru ilerlerken Malia ''Aslında biz biraz daha burda kalıcaz bisorun olmaz deyilmi ?'' bu kız Issac ile işi büyütmüşdü çoktan.''hayır bence olmaz siz keyfinize bakın '' dedim.

*

Yurda vardığımızda Stiles beni odasına çağırdı . Gittiğimde yatağında oturuyordu bi sorun var gibiydi.''Bi sorun mu var '' Bana baktı ve yanına oturmam için işaret verdi . '' Lydia barda konuştuğum kişi Babamdı. '' '' Ben bir sorun görmüyorum '' gülümsedi ''Sorun şu bi süre burda olmıcam Üniversite için  burs ve kredi ye ihtiyacım onları almam için lazım olan evrakları toparlamam gerek.'' Ne kadar süre ..?'' çünkü tek anladığım bir süre burda olmayacağım bölgesiydi . '' Sanırım 2 ay kadar.. belki daha fazla ..'' '' Bi kaç evrak toplamak neden bu kadar uzun sürsün Stiles '' 

''Bak Lydia 1 ay kadar kredi ve burs için evrakları toparlayacağım 1 ay ya da ne kadar bilmiyorum başka burs verebilecek yerler varsa onlarla birlikte bi kaç iş yapacağız o kadar '' '' Nasıl işler Stiles..kötü bişi değil değil mi ? '' '' Hayır hayır sakın öyle düşünme.. bak dinlenmem gerek yarın sabah erkenden hazırlanıp çıkam gerek birlikte uyumak ister misin ? '' gözlerimden yaş akdığını hisedebiliyordum 2 ay Stiles'ı görmemek. ''Shhh sakın geri dönicem bu kadar büyütme hadi gel '' Uzanmıştı ben de  göğsüne uzandım saçımı öptü sonra kendimi uykunun kollarına bıraktım.

YURT (DEVAM ETMİYOR)Where stories live. Discover now