[24] Frågor Får Svar

130 6 0
                                    


𝗜𝗿𝗺𝗲𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗟𝘂𝗻𝗱𝗲𝗹𝗹

Ett pling hördes från min mobil. Jag hade fått ett sms från Luca. En del av mig ville ignorera honom men en annan del av mig var lite nyfiken att läsa hans sms. Jag bestämde mig för att lyssna på den nyfikna delen. Mina fingrar tryckte upp sms:et på skärmen. Medan jag läste forsade tårarna hysteriskt från mina ögon. Mitt hjärta började slå snabbare. Utan att säga ett ord till Tindra sprang jag ut ur huset och ända bort till busstationen. Bussen kom precis när jag kom fram till stationen. Jag klev på, blippade mitt busskort. Sedan ställde jag mig upp i mitten av bussen, jag höll i mig i ett handtaget som hängde från taket. Min fot klappade stressat mot golvet på bussen. Kunde den inte åka fortare?

När bussen äntligen stannade vid stationen jag skulle av vid sprang jag in till lokalen där jag och Luca träffades för snart två månader sedan. Jag sprang det fortaste jag kunde upp i trapphuset och smällde upp dörren hastigt. Där stod han längst ut på kanten med armarna utsträckta som en flygande fågel. Jag tog mig snabbt fram till honom. Mina armar greppade tag om hans midja, jag lutade mig bakåt så att vi båda föll ner mot taket igen. Han vände sig mot mig.

"Irme? Jag skickade inte sms:et för att du skulle komma och rädda mig" mumlade han.

"Jag vet" viskade jag och kollade ner på hans blodiga armar. "Varför gör du sådär mot dig själv?"

"Det började redan när jag var ganska liten, typ nio år. Jag började inse att mamma faktiskt var död och att hon aldrig skulle komma tillbaka. Jag började också inse att pappa aldrig skulle bli samma pappa som innan mamma dog. Till en början slog jag bara mina knytnävar i asfalten eller mot väggar men senare insåg jag att set var mycket enklare att skära upp huden med rakblad" svarade han med en glansig hinna över ögonen. "Varför började du ta droger?"

"Jag vet inte egentligen, men det var för runt ett år sedan. Det var någon fest där jag testade droger och jag gillade hur de fick mig att känna mig. Jag fick så mycket mer självkänsla och det kändes som om folk började tycka om mig mer när jag var hög" svarade jag, det var första gången jag förklarat varför jag började ta drogerna för någon som verkligen brydde sig om mig.

Vi båda reste oss upp från marken. Jag visste inte vad nästa steg var, vi hade pratat ut lite men det fanns fortfarande så mycket mer som behövdes redas ut. Luca kollade in i mina ögon och jag kollade in i hans.

"Är du och Kaila verkligen förlovade?" Han skakade snabbt på huvudet när jag ställde frågan.

"Näe, vi var tillsammans förut, innan jag träffade dig. Jag trodde hon var mitt allt. Vi var tillsammans i nästan två år tror jag, hon bodde till och med hemma hos mig. Men jag kom på henne med andra killar två gånger under vårt förhållande. Första gången gick jag på hennes lögner om att det var hennes kusin men andra gången var hon med min bästa kompis, Casper. Det var då jag förstod att hon inte älskade mig på riktigt" hans blick var nere i marken, det märktes på honom att han skämdes över att han inte insett att hon var otrogen tidigare. "Jag älskar dig Irmeline".

Jag slängde mig i hans famn och kysste honom på läpparna. Kyssen var lång, jag ville aldrig släppa taget om honom. Jag viskade att jag älskade honom tillbaka flera gånger.

Godnatt ÄlsklingWhere stories live. Discover now