τέσσερα

202 41 3
                                    

ο μικροκαμωμένος jimin κρύωνε το πρωί. γυρνώντας για να αντικρίσει τον άδειο χώρο στο κρεβάτι, αναστέναξε. ρώτησε τον εαυτό του που θα μπορούσε να έχει πάει ο μικροκαμωμένος yoongi.

η καρδιά του μικροκαμωμένου jimin έπεσε όταν είδε το γνώριμο αγόρι με πράσινα μαλλιά καθισμένο στον καναπέ, ο λαιμός του τεντωμένος και τα χείλη του μισάνοιχτα.

ο μικροκαμωμένος jimin σκέφτηκε ότι ο μικροκαμωμένος yoongi ήταν γλυκούλης απλωμένος στον μικρό καναπέ, ακριβώς έτσι. αλλά ανησυχούσε για την ευημερία του πάνω απ' όλα οπότε πλησίασε το αγόρι που ροχαλιζε ελαφρώς και σταμάτησε μπροστά του.

ο μικροκαμωμένος jimin σήκωσε το μαξιλάρι που βρισκόταν στο πάτωμα ακριβώς δίπλα από τον μικροκαμωμένο yoongi. τον κοίταξε πάλι και έσκυψε λίγο, τα μικρά του δάχτυλα κατευθυνόμενα προς το λευκό πρόσωπο.

αλλά τα χέρια του μικροκαμωμένου jimin ήταν πολύ κρύα. κρύα σαν το χιόνι. σταμάτησε τον εαυτό του. δεν ήξερε πώς να κάνει τον μικροκαμωμένο yoongi να νιώσει άνετα οπότε έκατσε δίπλα από τα πόδια του και περίμενε αντ' αυτού.

το ροχαλητό του μικροκαμωμένου yoongi όλο και ησύχαζε και εκείνη τη στιγμή παρατήρησε ο μικροκαμωμένος jimin το άδειο μπουκάλι με φάρμακα ακριβώς εκεί απ' όπου είχε σηκώσει το μαξιλάρι.

Πώς δεν το είχε προσέξει;

PETIT || YOONMIN FF (GREEK TRANSLATION)Where stories live. Discover now