История, която ми хрумна днес

62 7 36
                                    

Вижте каква история днес ми хрумна, докато си стоях ....

Беше ноемврийска вечер. Студеният есенен вятър брулеше клоните дървета с вече изпопадали листа. Мишел беше обвита в своето червено палто и един шал, принадлежал на старата и вече отишла си от този свят баба. Тя беше само на 13 години, но вече привлечеш погледите на момчетата и ... педофилите. Много често последните я срещаха по улиците и и предлагаха секс, но тя им се исмяваше в лицето, отказваше ми и побягваше. Приятелите и я наричаха Шоколадка  - не само заради страстта и към сладкото изкушение, но и заради това, че тя можеше да бъде сладка като млечен шоколад и горчива като натурален едновременно. Тя имаше твърд характер и беше успяла да запази целомъдрието си, за разлика от 90 процента от нейните връстнички.
И така, пътят на Мишел към вкъщи минаваше през един малък парк. Парк със специално значение за самата нея. Тук с баба и се разхождаха и именно тук тя и беше подарила своя шал няколко дни преди да почине. Но паркът щеше да стане специален за нея по още една причина .... тук щеше да е прекарала последните си мигове.  Докато тя продължаваше пътя си, случайно се блъсне в едно 14 годишно момче.
- Внимавай къде ходиш ! - кресна му тя.
- Хей извинявай! Добре ли си ? - каза и момчето. - Нарани ли си ? - тогава той видя раната на ръката и - Ела до у дома да я превържем ! Живея съвсем наблизо. Междудругото аз съм Дудчо. А ти как се казваш? -
- Аз съм Мишел, но можеш да ми викаш Шоколадка. Е, хайде  ще се съглася да дойда с теб, но ми дължиш почерпка.... - двамата се засмяха и тръгнаха към дома на момчето.
Необичайно за Шоколадка тя тръгна към непознато място с непознат човек. Но как не би тръгнала... та той беше същински шоколад - мургав, атлетичен... а каква издутина имаше в дънките си - очуди се Мишел, която обикновено не се заглеждаше в такива неща.
След 5 минути двамата вече бяха у Дудчо.
- Остави якето си на закачалката - каза Дудчо на Мишел.
Двамата влязоха в огромния хол. Дудчо взе бинт и реванол от домашната аптечка, за да привърже Мишел. Беше запомнил доста неща от курсовете на БМЧК в училище. След като я превърза, те се заприказваха. Във въздуха витаеше любовта.. вече имаме доказателство, че любовта от пръв поглед е истинска. Не отне много време двамата да осъзнаят това и тогава настъпи първата им целувка , след това втора трета.... изгубих им бройката.
Двамата станаха от дивана и се насочиха към кухнята. Незнайно защо бяха решили, че най - доброто място за секс е кухненската маса. Сутиени, блузи , панталони хвърчаха по цялата стая. Двамата останаха по боксерки и прашки. Дудчо скъса прашките на Шоколадка с уста, а тя от своя страна изхлузи боксерките му. Учуди се от размера, който видя. Той го насочи към нея. Тя охна при първите няколко тласъка, но бързо свикна и започна да и става приятно. Беше кораво момиче, преминаваше през трудностите и ги превръщаше в удоволствия. В този момент и двамата бяха превъзбудени и нямаха време да ми мислят за.... предпазните средства. И тогава се случи нещо неочаквано. Шоколадка затвори очи и повече не ги отвори. Получи моментен мозъчен срив. Така е като не си пиеш редовно Гинко Билобата. А в главата на Дудчо беше само една мисъл:
- Къде ще вечерям аз до довечера, след като кухненската маса вече е заета???????????????????


П.С ilovekchocolate не ме убивай

Малко за менWhere stories live. Discover now