•4• Ο πεταχτός κώλος της γειτόνισσας

2.3K 201 33
                                    

Πλευρά Κάμερον

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλευρά Κάμερον

Κάμερον - Μμμμ, πιο βαθιά μωρό μου.

Μούγκρισα σιγανά και δάγκωσα το κάτω χείλος μου πιάνοντας την αλογοουρά της σφιχτά με το χέρι μου. Ξεκίνησα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι της επάνω στη στύση μου σε διαφορετικό ρυθμό, ένιωσα την γλώσσας της να φτάνει ως την βάση μου.

Κάμερον - Τι έγινε μωρό μου; Τώρα δεν μιλάς άλλο;

Την ειρωνεύτηκα για να εκνευριστεί και εκείνη αμέσως με ρούφηξε στο στόμα της. Βόγγηξα δυνατά με μικρούς σπασμούς στη φωνή μου. Το έβγαλε από το στόμα της κοιτώντας με ερεθισμένη. Έφτυσε το κεφαλάκι και με τα όμορφα νύχια της άπλωσε το σάλιο της κατά μήκος του. Δάγκωσα το κάτω χείλος μου καυλωμένος.

Ζωή - Θέλεις να μιλάω;

Με ρώτησε πονηρά χαμογελώντας μου και κάρφωσε το βλέμμα της στα μάτια μου.

Νας - Κάμερον;

Κάμερον - Εξαρτάται από το τι θα λες.

Ανταπάντησα πονηρά και εκείνη άφησε το χαμόγελο της να ακουμπήσει τη στύση μου.

Νας - Κάμερον!

Δάγκωσε το κάτω χείλος της και πριν το καταλάβω τον ξανά είχε έως το βάθος του λαιμού της, τα χείλη της σχεδόν άγγιζαν την κοιλιά μου. Ένα μακρόσυρτο βογγητό βγήκε από τα χείλη μου καθώς πίεσα το κεφάλι της από την αλογοουρά έως τη βάση μου.

Νας - Πω ρε πούστη μπελά που βρήκα σήμερα.

Κάμερον - Ε;

Είπα καθώς κούνησα γρήγορα το κεφάλι μου για να βγω από την φαντασίωση μου. Α ναι, εγώ κουβάλησα τον Νας μέχρι το κλαμπ που έφτασε η Ζωή για να ολοκληρώσω το σχέδιο μου.

Για να καταλάβετε, ο θείος του μπατζανάκη της μάνας του ξαδέλφου της γιαγιάς του κουμπάρου του λυκειάρχη του νονού της γειτόνισσας του προπάππου του που μένει δίπλα από τον Νας, διευθύνει εταιρία αναζητήσεων. Ο Νας του έδωσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου και μέσα σε δύο λεπτά ξέραμε ακριβώς το κλαμπ που βρισκόταν.

Πώς να διαχειριστείτε ένα Κακό ΑγόριWhere stories live. Discover now