•22• Ανακωχή

1.3K 157 21
                                    

Πλευρά Κάμερον

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πλευρά Κάμερον

Ξανθή - Εσύ!

Κάμερον - Εγώ;

Την κοιτάζω περίεργος αλλά πριν καν προλάβω να αντιδράσω έχει ορμήξει πάνω μου και μου δίνει απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο. Προσπαθώ να κρατήσω τα χέρια της αλλά η οργή της είναι μεγαλύτερη από την δύναμη μου.

Κάμερον - Κοπέλα μου τρελάθηκες;!

Ξανθή - Μαλακισμένε γόη! Εσύ φταις…

Κλαίει με λυγμούς χτυπώντας με στο πρόσωπο με τις γροθιές της. Προσπαθώ να απομακρυνθώ από κοντά της γιατί -ως γνωστόν- η Ξανθή είναι θεότρελη. Δεν το έχει σε τίποτα να με σκοτώσει επιτόπου.

Κάμερον - Μίλα καθαρά. Που είναι η Ζωή;

Την σπρώχνω από κοντά μου και βλέπω τα μάτια της κατακόκκινα, παγώνω λίγο.

Ξανθή - Εσύ φταις που η Ζωή είναι στο νοσοκομείο.

[…]

Κάμερον - Πού είναι;

Σπρώχνω μια νοσοκόμα με το χέρι μου περνώντας γρήγορα από κοντά της, την ακούω από πίσω μου να με καταριέται αλλά την αγνοώ.

Ξανθή - Δύο θαλάμους μπροστά ηλίθιε, θες να σκοτώσεις κι άλλο κόσμο;

Η Ζωή δεν θα πεθάνει, η Ζωή είναι καλά. Η Ζωή, η Ζωή...

Νας - Που είσαι ρε μωρό μου τόση ώρ- Κάμερον;

Προφέρει το όνομα μου κάπως περίεργα. Κάνω δύο μεγάλα βήματα μέχρι να έρθω μπροστά του και με δύναμη τον γραπώνω από τον γιακά του λακόστε του. Τα μάτια του κλείνουν απ' τον φόβο αλλά ο θυμός μου είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.

Κάμερον - Είσαι εδώ τόσες ώρες, ΤΌΣΕΣ ΓΑΜΗΜΈΝΕΣ ΏΡΕΣ, και δεν έχεις τα αρχίδια να σηκώσεις το γαμίδι το χέρι σου για να με πάρεις ΕΝΑ ΤΗΛΈΦΩΝΟ;

Τραντάζεται το σώμα του στα χέρια μου, νιώθω τις παλάμες του να τυλίγουν τους καρπούς μου σε μια προσπάθεια να με απομακρύνουν. Δαγκώνω δυνατά το χείλος μου και μου έρχεται να κλάψω. Δεν είναι ώρα να τον βρίσω. Πρέπει να δω το κορίτσι μου.

Πώς να διαχειριστείτε ένα Κακό ΑγόριΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα