17.Praha

1.3K 60 3
                                    


Zložili sme sa na hoteli. Bol nádherný ako inak...
Ešte v lietadle sme si s babami pozreli miesta na ktoré by sme chceli ísť. Ja som chcela ísť hlavne do múzea voskových figurín. Jess a Vika chceli ísť na Karlov most. Uložili sme si veci do skríň a vyrazili do sveta.

Metro pre nás zložité nebolo dosť ľahko sa nám tam orientovalo. Nechceli sme chodiť so šoférom pretože sme nechceli prísť o tie všetky staré a nádherné budovy čo môžme vydrieť po ceste. Navštívili sme teda najprv Karlov most odkiaľ bol krásny výhľad aj na Pražský hrad. Kde sme sa chceli samozrejme neskôr ísť tiež pozrieť. Každá sme sa pofotili. Pofotili si aj sochy ktoré tam sú a mňa asi najviac zaujali umelci čo predávali svoje maľby či karikatúri.

Po 2 hodinách sme si už chceli oddýchnuť tak Viku napadlo skočiť do cat caffé čo bolo celkom blízko. (No nie až tak blízko 😁) čo nám však samozrejme nepovedala a tak sme museli celých 40 minút kráčať pešo, než ísť autobusom... 

Je to raj pre milovníkov mačiek. Boli tam krásne mačky a bolo vidno že sa o ne starajú.

Niektoré mali síce pohľad alá "zjem ťa" ale pritom boli veľmi prítulné. Lozili po stoloch a  chceli ukradnúť niečo malé pre seba čo však nemohli.

Strávili sme tam jednu celú hodinu. Samozrejme sme sa s nimi aj pofotili ako inak. Mali sme spolu jeden krásny deň a ďalšie boli pred nami.
Zajtra nás čakajú ešte nakúpi. Do hotela sme sa vrátili podvečer. Nechceli sme ísť na večeru do reštaurácie lebo sme boli strašne zo všetkého uťahané tak sme si zavolali hotevú službu. Samozrejme sme si zapli náš spoločný seriál a to The originals.

***

Prvé tri dni ubehli ako voda. Stihli sme prejsť pamiatky ktoré sme chceli a aj múzea. Mama nám dala kreditku aby sme si pokúsili pár suvenírov a niečo na seba ako pamiatku.

Jess sa dnes ráno zobudila s tým že sa straaašne nudí a mali by sme niečo večer podniknúť. Na nete našla K*star karaoke klub a bolo rozhodnuté dnes večer sa vyberieme tam! Prehlásila nadšene.

Zišli sme na raňajky do hotelovej reštaurácie a každá si dala to svoje. Ja ovsené vločky s ovocím. Vika vajcia na slanine a Jess si zobrala z každého niečo.

Rozhodli sme sa že dnes si spravíme babský deň na hotely. Pôjdeme do sauny a neskôr si dať spraviť aj manikúru. Aby sme sa postupne pripravovali do baru.

Deň ubehol ako voda a my sme už akurát čakali pred dverami Vik. Zas a znova sa čakalo len a len na ňu ale cez to všetko je ako moja sestra a ani za nič by som ju nevymenila.

***

V karaoke klube sme to celkom roztočili. Spievali sme každá zvlášť aj každá spolu, tancovali a smiali sa ako to vieme len my. Našťastie sa mi žiadny úraz nestal a všetky sme sa vrátili do hotela. Síce neskoro v noci a dosť opité ale vrátili...

Ani som si neodmaľova to umelecké dielo ktoré mi na tvári tie dve vyčarovali. Bola som síce ako kraslica ale za to veľmi pekná kraslica. Len tak tak som sa vyzliekla a zalahla do postele už sa teším ako sa ráno zobudím vedľa svojho odrazu ktorý bude potlačený na bielej poduške. Upratovačka zo mňa bude mať radosť ale čo už...

***

Týždeň ubehol ako nič a my sme sa akurát chystali na mamin posledný koncert v tomto krásnom meste. Celkom sa už aj teším domov lebo more my chýba. Rozhodli sme sa že na koncert pôjdeme aj my. Je to posledný večer a chceme si ho užiť. Pritom ako jedna z výhod môžme v zákulisí stretnúť pekných chalanov ktorý robia mame predskokanov.

Hneď ráno po koncerte sme nasadli do lietadla a Praha sa nám vzďaľovala z dohľadu.

Ja viem, ja viem konečne nová časť.. chápem ako sa cítite keď pár mesiacov čakáte na jeden diel ale ono to fakt niekedy nejde a hlavne ešte keď nemáte nápady. Túto časť som už mala rozpísanú od februára a nie a nie ju dokončiť pretože sa mi vôbec nepáčila tak som ju dnes celú vymazala a začala znova.. 😂 a chcem poďakovať tým čo tu naďalej ostávajú aj keď to toľko trvá 😍

-Chloee_fire 💜

Nenechám ťa odísťWhere stories live. Discover now