SUPERSTAR VS MATH

10.7K 399 56
                                    

    Era deja dimineata iar mie nu imi ajunsese deloc somnul. M-am ridicat in cele din urma din pat. Cynti era inca in pat. Am reusit sa o ridic si pe ea dupa ce am insistat  cateva minute. Ne-am indreptat amandoua catre baie. Ne asteptam sa avem o baie micuta in care trebuia sa stam la rand. Dar nu era asa. Era mare cu vreo 10 sau 15 dusuri si la fel de multe chiuvete. Ce era cel mai fain ca baia asta era rezervata doar pentru noi cei din primul an. Pe unul dintre peretele baii cel mai indepartat de dusuri stateau cateva zeci de vestiare. Pe unul dintre ele era numele meu. L-am deschis si mi-am dat seama ca era un loc unde ne puteam lasa toat chestiile pentru baie. Dulapiorul lui Cynti nu era langa al meu dar nici foarte departe. In fine, ne-am spalat pe dinti si toate chestiile pe care trebuie sa le faci dimineata. Ne-am intors in camera noastra, acum trebuia sa imbracam idioatele alea de uniforme. Am scos-o din dulap si m-am uitat dezamajita la ea. Probabil colega mea ma observase:

- Hei, am niste fuste umpic mai scurte ...

- Si eu am...

- Sunt de la uniforma asta.

- Serios?

- Da..Iti pot da si tie una...

- Ok, mersi. Dar de unde le ai?

- Sora mea a terminat acum 2 ani aici ... O sa vezi ca toate fetele mai mari le poarta. Ni le dau din anul doi.

- Mmm se pare ca nu sunt singura cu o istorie in scoala asta.

- Spre deosebire de tine eu ma inteleg bine cu sora mea.

- Norocul tau.

Mi-a dat fusta. Intradevar era mai scurta si imi scotea picioarele lungi si subtiri in evidenta. Aratam mult mai bine ca ieri asta era sigur.Mi-am pus si camasa alba, ciorapi aia pana la genunchi si o pereche de panofi care erau obligatorii. M-am uitat in oglinda... Aratam foarte bine. Am decis sa imi prind parul intr-o coada si sa nu ma machez foarte strident. Aratam bine si ma simnteam bine. Cynti in schimb si-a lasat parul lung si bogat pe spate si si-a pus ca accesoriu o bentita de aceiasi culoare ca uniforma. Aratam bine amandoua si probabil nu vom parea boboace din cauza fustelor. Ne-am luat cartile care ne fusesera aduse intre timp impreuna cu orarul si am iesit din cladirea dormitoarelor. Aveam orarul asemanator alegand cam aceleasi materii. Prima ora aveam matematica amandoua. Trebuia a luam micul dejun. Se pare ca toata lumea manca afara. Am intrat in cantina imensa. Erau destul de multi elevi si erau si cativa baieti draguti care cu siguranta erau din ani mai mari. Fetele de pe aici erau dichisite, machiate, cu tot felul de posete dupa ele si accesorii care cu siguranta costau  vreo cateva sute de lire fara doar si poate. Ne-am luat cate un castron de cereale amandoua si am iesit in curte, se pare ca acolo manca toata lumea. Inca nu-l vazusem pe Zayn deci ziua mea inca era buna. Ne-am asezat la o masa unde nu era nimeni. Priveam in jurul meu si parca iadul nu era chiar iad. Pana cand la masa noastra s-a asezat un baiat. Zambetul lui era frumos, da chiar foarte frumos, si avea si atitudinea aia de macho man. Mda, era tipul ala Larry din trupa lu' fratemiu.

- Buna. a spus cu un zambet ciudat.

- Buna. am raspuns .

- Ce faci?

    Serios tipul asta se baga in seama cu mine? Nu avea alta treaba decat sa ma terorizeze? Probabil Zayn ii instruise cum sa ma terorizeze. Nu m-ar mira asta din partea micul zeu. O doamne daca o sa mai stea mult aici o sa-l pleznesc sau mai bine am sa-l tund cred ca asta ar durea mai tare.

- Bine. 

Si-a intors privirea catre Cynti.

- Buna sunt Harry.

- Parca te chema Larry. Am adaugat destul de enervata.

- Nu, ma numesc Harry. Si totusi vorbeam cu prietena ta.

I Hate My Brother ( 1D story): BeginningsWhere stories live. Discover now