IT'A COMPLICATED

6.3K 232 40
                                    

Nala POV

        Astazi e 1 februarie si ziua lui Harry Styles.  Cretul organizeaza  o "petrecere  in pijamale" la el acasa .  Nu mai petrecere in pijamale nu o sa fie aia cu fete si baieti in ea. Am inteles ca are ditamai casa cu nu stiu cate camere si pe langa asta si piscina interioara cat si exterioara. Nu ca ma mira lucrul asta la Styles , e specific lui sa dea bani pe lucruri cat mai de fite si de star. De ce Zayn nu isi poate lua si el o casa sa stea singur? Toti baieti locuiesc singuri nu mai el nu se deslipeste de fusta mamei. Ih! Sunt nervoasa pe el pentru ca de cand s-a certat cu Cynti trec unul pe langa altul fara ca macar sa se priveasca si au mai aparut si in presa niste poze care pe blondina o fac sa sufere foarte mult chiar daca nu reuseste. Eu il inteleg ca vrea mai mult de cat ii oferea prietena mea dar nici dupa o saptamana sa te afisezi cu alta fata care seamana izbitor se mult fizic cu iubita , scuze , fosta ta iubita. Da , idiotul s-a afisa cu Perrie Edwards intr-un mall din Londra. Ziarele au inceput sa faca tot felul de speculatii care imi afecteaza prietena, cum ca ar fi fost inselata de idiotul ala , care ii se sila sa isi lamureasca fani. Ar fi mai corect fata de Cynti cat se de Perrie .

      In ceea ce ne priveste pe mine si pe Liam , nu stiu , nu mai sunt atat de apropiata de el asta e sigur dar incerc din rasputeri sa ma comport normal ... Am semne de indoiala si vreau sa-l intreb mereu daca mai simte ceva pentru ea sau nu , dar cu toate astea nu am curaj , nu vreau sa-l pierd. E ciudat sa iti vezi iubitul in braetele alteia si apoi sa descoperi ca ea pentru el a fost ceva mai mult de cat esti tu . De unde stiu? Pai nu stiu , imi spune inima lucrul asta ...

     Eu cu Cynti a trebuit sa mergem acum ceva zile pe la Lilli pe acasa ca sa poata sa vina si ea. Imi place foarte mult de ea si imi place foarte mult si de surorile ei . Fetele astea sunt chinuite , nu stiu cum pot sa reziste fara parinti . Eu nu as putea trai fara mama si fara tata , mi-ar fi greu sa depind de Donyia sau chiar de Zayn , si cu atat mai putin de Zayn.  Mda , facem asta ca ne-a rugat cretul se pare ca , Loren sora mai mare a lui Lilli , nu e de acord ca ea si el sa fie impreuna . Nici eu nu  as vrea pentru sora mea mai mica un prieten ca Harry,. E prea nesimtit pentru fetele mult mai finute ca el , lui ii trebuie una mai nesimtita ca el . 

    Acum trebuie sa ii luam un cadou . Sunt prin mall cu Liam si Cynti si ne holbam la vitrinele astea idioate nestiind ce sa-i luam cretului. Si Liam ma calca pe nervi , el il cunoataste mai bine ca noi si cu toate astea habar nu are ce ii place . Imi vine sa-l iau la palme.

- Zii!!!

- Ce sa zic?

- Ce ii place!

- Da , de unde sa stiu eu?

- Liam e prietenul tau , nu al meu!

- Nala las-l in pace si nu te mai tipa asa la el.

- Da ma calca  pe nervi !

- Hei! Sunt de fata! Si am si o idee!

- Opa in sfrasit lui Liam ii merg rotitele !

 Mda , eram nervoasa si asta era logic , ne plimbam de 3 ore prin mall-ul asta idiot si lui debia acum ii vine o idee , doar O idee! Ih! S-a apropiat de mine pupandu-ma pe obraz:

- Ar trebui sa ii luam tot ce gasim cu Pingu.

- Desenul ala idiot?

- Mda , Harry e foarte incantat de el .

- Ok , atunci s-a facut!

        Cynti a fost si ea de acord. Am intrat in primul magazin de jocuri si filme si am gasit . 10 DVD cu Pingu , pe care sigur le avea sau le vazuse si inca 5 DVD cu jocuri cu Pingu. Sper sa ii ajunga fiindca am scos mai multi bani din buzunar de cat  atunci cand a fost ziua lui Zayn , care e fratemiu

I Hate My Brother ( 1D story): BeginningsWhere stories live. Discover now