Όχι άλλες εντάσεις

5.4K 352 34
                                    

"Μια καινούρια  ζωή, ένα νέο ξεκίνημα...Έχτισες άραγε γερά θεμέλια;"

Μπλου Χιλ, ΜΕΙΝ (Blue Hill, Maine)

Μπλου Χιλ, ΜΕΙΝ (Blue Hill, Maine)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Το σπίτι μύριζε κέικ. Η γλυκειά και όμορφη θαλπωρή ενός όμορφου μικρού οικογενειακού σπιτιού στα προάστια ήταν διάχυτη. Γύρω από το σπίτι υπήρχε όμορφο καταπράσινο γρασίδι. Θύμιζε παραμύθι. Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, με τον βοριά η μυρωδιά από το δάσος έφερε γαλήνη ενώ με τον νοτιά, η αλμύρα της θάλασσας έφτανε στα χείλη σου . Το Μέιν αποδείχθηκε το τέλειο καταφύγιο. Μακριά από την άχαρη βαβούρα της πόλης , με λιγότερους κατοίκους, υποδέχθηκε την Καταλινα και την οικογένειά της ένθερμα όταν μετακόμισαν 17 χρόνια πριν. Έκτοτε μεσα σε ένα μόλις χρόνο, έφτιαξαν ένα μικρό παλάτι. Ένα σπίτι άξιο θαυμασμού.

Ακριβώς απέναντι, στέκονταν το σπίτι της Εμιλυ και του Πίτερ. Μπορεί να είχαν περάσει αρκετά χρόνια αλλά η Εμιλυ κράτησε την υπόσχεσή της στον Ίαν. Ο Πίτερ βρήκε γρήγορα δουλειά στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης και εκείνη απολάμβανε την ηρεμία. Ήταν δύσκολο στην αρχή να απαρνηθεί τις εντάσεις και την υπερκινητικότητα της ζωής που συνήθιζε να έχει. Πλέον δεν θα άλλαζε τίποτα.

Η βρύση  ηταν ανοιχτή, το νερο έτρεχε στο νεροχυτη και η Καταλινα φορώντας την όμορφη λουλουδατη ποδιά της , έπλενε τα πιάτα τραγουδώντας. Για εκείνη, η ζωή που απέκτησε ήταν δώρο. Ο Ίαν την λάτρευε και όπως ακριβώς της υποσχέθηκε πήγαινε σχεδόν δύο φορές το μήνα εκτός απροόπτου να τους δει όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά και υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν εύκολο να διαχειρίζεται δύο δίδυμα στην εφηβεία αλλά τα παιδιά της την λάτρευαν.

"Μαμά εγώ φεύγω!" Άκουσε ξαφνικά πίσω της και έκλεισε το νερό.  Η Ελίζα  είχε αρπάξει ένα κατακόκκινο μήλο από την φρουτιερα και το δάγκωσε. Η Καταλινα γύρισε και σκουπισε τα χέρια της.

"Να προσέχεις, ο αδερφός σου ;"

"Θα κάτσει την πρώτη ώρα στο σπίτι...Νομίζω περνάει πάλι κλιμακτηριο!"

Wild Insticts:  The Badboy (3)Where stories live. Discover now