Μόνο τόσο κράτησε...

3.6K 339 23
                                    

" ανοιγοκλείνεις τα βλέφαρα σου... Αναρωτιέσαι πως γίνεται να αλλάζουν όλα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, από τον παράδεισο βρίσκεσαι στη κόλαση... Κι από την κόλαση στο θάνατο..."

3 μέρες αργότερα

"Κι εγώ το άκουσα γαμωτο !! Είναι τυχεροι που δεν τους είδε κάνεις..." Η Λιζ πηγαινοερχόταν τρελαμενη στο δωμάτιο μιλώντας με την Χανα στο τηλέφωνο. Δύο μέρες τώρα είχαν βουηξει οι ειδήσεις. Ο Ντερεκ και ο Μπεν βρέθηκαν άγρια ξυλοκοπημενοι στο δασάκι. Νοσηλεύονταν στο κεντρικό νοσοκομείο του Μέιν σε κρίσιμη κατάσταση.

"Ελπίζω να ζήσουν. Ο Κρίστιαν λέει πως ο Λιαμ βγήκε εκτός εαυτού... Μίλησες καθόλου μαζί του ;" Ρώτησε η Χανα

"Όχι. Έχω να τον δω δύο μέρες. Πριν φύγουμε προχθές το πρωί από το σπίτι του είπε στον Κρίστιαν πως θα βγει εκτός πόλης για μια υπόθεση του και θα γυρίσει σήμερα..."

"Υπόθεση;"

"Τους άκουσα να λένε για κάτι χαρτιά. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω... Ελπίζω σήμερα να τον δω. Είπε το απόγευμα θα είναι πίσω..."

"Θα έρθετε στο πάρτυ;"

"Δεν ξέρω Χανα... Η αλήθεια είναι πως τόσες μέρες με αυτό που γίνονται στην θεία μου ήθελα να πάω να την δω. Χθες πήγε με τη μαμά στο γιατρό. Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμωτο γιατί είναι τόσο δύσκολο να κρατήσει το μωρό... Ο Θείος μου είναι συνεχώς λυπημένος... Άσε που με όλα αυτά απορώ πως και δεν ήρθε ακόμα ο μπαμπάς. Έπρεπε να έρθει πριν λίγες εβδομάδες!!"

"Θα έρθει Λιζ...Τον πήρες να μάθεις γιατί δεν ήρθε;"

"Ναι Χθες... Μου υποσχέθηκε μέσα στην εβδομάδα να έρθει. Έχει και μια έκπληξη λέει...Άντε να δω. Πάντως ακούστηκε χαρούμενος..."

"Μακάρι να γυρίσει μόνιμα Λιζ... Είμαι πολύ χαρούμενη... Ξέρω πως δεν ενεκρινες τη σχέση μου με τον αδερφό σου αλλά ειλικρινά πρέπει να τον δεις ! Δεν ήρθες ούτε στο σχολείο και το καταλαβαίνω αλλά αν ήσουν από μια πλευρά να τον έβλεπες δεν θα πίστευες στα μάτια σου... Αλλάζει Λιζ ...Αλλάζει και το κάνει για μένα!!"

"Χαίρομαι που δεν το μετάνιωσες. Η αλήθεια είναι πως και στο σπίτι τον βλέπω αρκετά καλύτερα. Μοιάζει ευτυχισμένος...Το χρώμα του καλυτερέψε και γελάει.Αυτο μου φτάνει. Πάραυτα να ξέρεις αν σε πληγώσει θα γίνεις η αιτία να τον σκοτώσω!!!"

Wild Insticts:  The Badboy (3)Where stories live. Discover now