32.kapitola

1.1K 64 4
                                    

2 týdny.2 posraný týdny se to všechno snažím vydržet.Všechno se mi bortí jako domeček z karet.Pomalu ztrácím jak srdce tak i duši.

Před dvěma týdny jsem se vrátila zase zpátky domů.Před dvěma týdny jsme s Martinusem zveřejnili že jsme spolu.Před týdnem jsem se pohádala s Miriam....

Nejradši bych vrátila čas, na ten moment, kdy jsem byla pořád nešťastně zamilovaná do Tinuse, ten nic netušil a Miri a Alexander nebyli spoli.Nebyla tu ani Ellen a Marcus by mnou nebyl poblázněný.

Nebudu lhát, nezvládám to.Ničí mě hned několik věci najednou a já pomalu padám ke dnu.

Každý den, myslím na Martinuse.Každý den ki chybí tolik, jako ještě nikdo.Každý den myslím na jeho rty, úsměv, oči, hlas.A taky si každý den čtu spoustu komentářů, jak už dobrých tak těch špatných.

Prostě od té doby co jsme s Tinusem nás vztah udělali veřejný, se mi follow zvedly o několik tisíc, co minutu mi přichází oznámení a jsem označená na více fotkách, než mám já sama.

Kdybych řekla že jsme měli víc pozitivních ohlasů než těch špatných, lhala bych.Není den, není hodina, kdybych si nepřečetla nenávistné komentáře pod fotkama, hatepage na mojí osobu a narážky na Martinuse jak může být tak blbý a chodit se mnou.

Bolí to.Hodně.Nedávám to ale najevo a komentáře a obecně vyjádření tohoto typu ignoruju.

Další věc která opravdu bolí, je ta nesnesitelná dálka mezi mnou a Martinusem.Jsou na turné už skoro dva měsíce a ještě měsíc budou a já přísahám, že už to nevydržím.Pomalu mě to ničí zevnitř.

Další šrám na srdci způsobila Miriam.Ošklivě jsme se pohádaly.Od té doby co jsem přijela, je skoro pořád jenom s Alexem a na mě nemá čas.Proto jsem se taky víc začala bavit s Ellen, protože a ní mám teď i víc společného.Marcus je od ní stejně daleko jako já od Martinuse a obě jsme z toho dost špatné.No každopádně ona to prostě už nevydržela a jednou po škole na mě začala křičet.Já na ní taky.Tak jsme si to všechno vyřvaly do očí a teď spolu ani jedna nemluvíme.Je mi to líto, docela mi chybí, ale když s ní chci mluvit, ona mě ignoruje.

Toť jsou moje bolístky na mém rozpadajícím se srdci.

Poslední dobou nemám na nic náladu, nemám chuť do života, nejradši bych zůstala ležet v posteli a koukala do stropu.Připadám si tady na tom světě úplně zbytečná.

Mimochodem tohle dělám i teď a svádím boj se srdcem a duší.Srdce nepředstavitelně moc miluje Martinuse a nedokázalo by ho opustit, ale duše, ho sice miluje a myslí si že by bylo rozumnější tohle trápení ukončit.Proč trápení.A Tinusem jsme si včera volali přes facetime a Martinus plakal.Říkal mi že to c sobě dál dusit nemůže, že mu hrozně moc chybím a že je to hrozně těžké.Já svoje slzy jen tak tak udržela, ale hned jak jsme skončili tak jsem se taky rozbrečela.Je to těžké.Pro nás oba.

A proto teď přemýšlím nad tím, jestli bych to všechno neměla ukončit.Ukončím něco zlého ale i hezkého.

Nevím jestli bych to zvládla říct.Jestli bych mu do očí, nebo ne, dokázala v poklidu říct, rozcházím se s tebou.

Můj obrovský vnitřní boj, přerušilo až zvonění mobilu.Líně jsem se pro něj natáhla a hned jak jsem na obrazovce uviděla "Babe💕" na sucho jsem polkla a hovor přijala.

,,Ahoj" ozvalo se z druhé strany a já už teď poznala, že tady je něco špatně.

,,Ahoj Tini" snažila jsem se znít šťastně a to bylo sakra těžký.

,,Potřebuju s tebou mluvit" řekl a já začínala mít čím dál tím větší obavy.

,,Tak mluv" Vyšlo ze mě a nezbývalo mi nic jiného než čekat co má na srdci.

,,Věř že kdyby to šlo, tak ti to řeknu osobně, do očí, ne takhle přes telefon, ale v ranči možností-" začal se vymlouvat a já ho hned utla.Moc dobře vím kam tohle směřuje.

,,Prostě to řekni Tinusi" řekla jsem bez emocí.

,,Chci se s tebou rozejít" řekl a moje srdce vynechalo několik úderů.O-on to v-vážně řekl?

Dlouhou chvíli bylo ticho a já věděla že čeká na mě abych něco řekla, ale já v tenhle moment nebyla schopná vydat ani hlásku.

,,Theo?" Pípl Martinus na druhé straně a mě to tak probudilo z tranzu.

,,Uhm?" vydala jsem ze sebe a pořád nepřítomně koukala před sebe.

,,Chci ti to vysvětlit.Víš, znamenáš pro mě opravdu hodně a miluju tě, to si pamatuj a proto tohle dělám.Oba nás to ničí.Ta dálka a to že se prostě nemůžeme vidět je něco hroznýho.A vím že se trápíš kvuli všem těm hates co ti denodeně chodí.A proto tě chci toho trápení zbavit.Věř mi že to dělám jen pro tvoje dobro-" Vysvětloval a vysvětloval, als já mu neslušně skočila do řeči.

,,Ne Martinusi, děláš to pro dobro nás obou.Nás všech.Když se se mnou rozejdeš, přestane tě každý den ničit pocit toho jak mo daleko od sebe jsme.Taky ti přestanou chodit ty hnusné komentáře a tak dál.Budeš se moct víc soustředit na tour a věnovat se fanouškům.Já to chápu, prostě nám to nebylo souzeno, to je vše" Řekla jsem suše.Slzy nikde.Pocit bolesti na hrudníku taky nikde.

,,Miluju tě, to mě ničí" Povzdechl si Tinus a já se pousmála.

,,To já tebe taky, ale co to změní?Teď momentálně asi nic" Řekla jsem a hlas se mi chvěl.

,,Mrzí mě to" Zašeptal a mě se do oči nahrnuly slzy.A už to začíná.

,,Mě taky" Šeptla jsem a típla to.Dál už jsem na to prostě neměla.Okamžitě mi po tvářích začaly téct horké slzy a o ten pocit bolesti na hrudníku už se taky dostavil.Najednou jakoby se mi všechno zbortilo.Jak domeček z karet.

Nikdy neříkej navždy.Protože Forever is a long time

------------
Hello here is Magiee💕
Tak pojďte do mě 😂🙈
Ale upozorňuju, že tahle knížka NEMÁ EPILOG což už něco vypovídá.No kdo je chytrej a došlo mu to?
Jinak chci za mě i za Klaris vám všem hrozně moc poděkovat za vaší podporu.Úžasné komentáře,zářívé hvězdičky, hodně přečtení a taky tak skvěle umístění😍😍💞
Jste úžasní čtenáři a my doufáme že se s vámi uvidíme i u dalšího dílu 💘
love you to the moon and back💋
Maggie & Klaris

Forever is a long time [Marcus and Martinus]Kde žijí příběhy. Začni objevovat