H. 1

828 19 11
                                    

'Hallo allemaal wat fijn dat je er bent....' Ugh ik moet die beltoon echt een keer uitzetten, oja wacht opnemen. Snel neem ik op 'Hoi met Nikki' 'Met je geweldige broer' oh hij. 'Wat moet je' 'Ik zit erbij' mijn domme hoofd weet natuurlijk niet waar dit over gaat 'Waarbij?' 'Aardbij' hoor ik een jongensstem zeggen die niet van mijn broer is. En dan vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats 'Owh ECHT? OMG! GEFELICITEERD!!!' schreeuw ik ik weet dat ik op de luidspreker sta dus lekker hard kan schreeuwen. 'Jezus Nikki rustig' ik hoor gelach aan de andere kant van de lijn. 'Sorry hoor, maar vertel' Hij verteld me hoe het zit en dat hij met nog 4 andere jongens in de jongensgroep genaamd spaze zit. 'Maar nu moet ik echt hangen Nik.' 'Owh is goed tot vanavond!' dat was dus Khalid mijn super o zo geweldige tweelingbroer. Twee maanden geleden werd er een oproep gedaan op een YouTube kanaal dat ik al een tijdje volg naar enthausiaste jongens die de groep 'spaze' over konden nemen. Ik liet dit natuurlijk gelijk aan mijn broer zien want dat wat ik niet zelf kan doen moet mijn broer maar voor mij doen en hij vond het wel oke. Dus aangemeld, filmpje ingestuurd en auditie gedaan en nu zit hij dus gewoon in spaze!!!! 'BZZZ' ik krijg een appje van khalid binnen met welke andere jongens ook in spaze zitten met hun insta. Ik zoek ze gelijk op en zie dat ene Sem al bevriend was met een Tim die ook in spaze zit. Daarna zie ik dat er nog een Sem bij zit, lekker handig weer. Nu die laatste nog ff opzoeken @melleschram ik type het in op insta en zie de jongen die khalid me al eerder had laten zien. Eerlijk, hij is niet lelijk... nee Nikki je gaat niet verliefd worden op een van je broers vrienden dat is zo cliché! Ik druk insta weg en ga naar whatsapp waar ik mijn bovenste app open die natuurlijk van mijn prachtige oliebol Tess is!! Ik app haar en nadat ik vijf minuten heb gewacht op antwoord en ze nog niet geantwoord heeft begin ik haar te spammen, ze kent de regel 'binnen vijf minuten niet reageren is volspammen!'. Hey ik ben niet gemeen, oke misschien toch wel, nee ben ik niet want zij spamt mij ook altijd. Ik word uit mijn gedachte gehaald door antwoord van Tess. Ik app haar enthausiast dat Khalid in spaze zit en natuurlijk vertel ik haar ook over Melle, ze wilt natuurlijk gelijk een foto van de jongens dus ik app Khalild even of ze al een groepsfoto hebben. Khalid antwoord enthausiast dat ze volgende week zaterdag naar de efteling gaan om foto's te gaan maken maar dat hij nu nog geen foto heeft. Ik geef het door aan Tess en geef de insta's van de boys. Tess reageert enthausiast op Melle en volgens mij ziet zij Sem vd wel zitten. Ik vraag haar om te komen logeren omdat het toch vrijdag is en we morgen niet naar school hoeven. Ze reageert enthausiast dat ze het gaat vragen en ik vraag het ook even aan mijn ouders.

'Heyyyyyyy' hoor ik mijn overenthausiaste vriendin zeggen wanneer ik de deur opendoe. 'Heyy kabouter' het is niet gelogen ze is echt klein, ze is letterlijk 3/4 kop kleiner dan mij, ik vind dat veel hoor want ik ben al niet zo lang. 'Dat is niet waar!' 'Owh echt wel!' lach ik. 'Jij gemene olifant!' 'Sinds wanneer ben ik een olifant?!' zeg ik nep gekwetst. 'Sinds ehm sinds....' en toen kwam mijn moeder binnenlopen. 'Hallo Tess' zegt mijn moeder enthausiast 'Hallo mevrouw van Sanden' 'Ohw kind hoevaak moet ik het nog zeggen ik ben gewoon Karen en je' zegt mijn moeder 'Is goed mevr... ehm Karen' verbeterd Tess zichzelf. 'Nikki, Khalid neemt ook een van die jongens mee uit die groep, spaze heet het toch? Nouja ik en je vader moeten vanavond weg we zijn zondag weer terug. Hier heb je wat geld voor vanavond bestel maar pizza's ofzo en ik stort nog wel wat geld op jullie bankrekening zodat jullie wat kunnen doen.' mijn moeder duwt me een briefje van 50 euro in mijn handen en geeft me een kus 'Bye mam' 'doei doei' zegt ze vrolijk en de deur is dicht. 'Dus zullen we jouw bed maar doen dan?' vraag ik Tess enthausiast. Tess weet ondertussen hoe het bij mij thuis gaat doordeweeks zijn mijn ouders heel veel thuis maar in het weekend zijn ze vaak weg voor mijn vaders bedrijf. Ik weet niet precies wat voor bedrijf het is en het word onderhand zo erg dat ik niet eens meer weet waar ze uitspoken in het weekend maarja daar ben je een kind voor toch?

De deur gaat open en ik hoor 2 stemmen, die van Khalid en de andere kan ik niet plaatsen zal wel die vriend zijn die blijft slapen. Ik zeg even tegen Tess dat ik naar beneden ga om chocola te pakken, chocola is m'n bae, en loop de trap af. Als ik beneden aankomen de deur open doe zie ik Khalid en Melle zitten wacht wat.... Melle wat doet die hier blijft hij hier slapen? Maar ik sta hier in een fucking short met crop top en een knot in m'n haar. 'Je staart' meld Khalid me mee, ik kijk snel weg. 'Pap en mam zijn niet thuis, ze komen zondag weer terug.' 'zal wel' krijg ik terug van Khalid en ik pak de chocolade en nog wat cola 'Oja en Tess blijft hier slapen we eten pizza vanavond mama stort nog wat geld je kent het wel.' roep ik voordat ik de trap op loop 'komt goed zussie' krijg ik nog terug van mijn broer en dan loop ik naar Tess toe om uit te leggen wat er zojuist is gebeurd.

'Dus er loopt een hottie rond in dit huis?' krijg ik terug van Tess nadat ik heb uitgelegd wat er zojuist is gebeurd. 'Ik denk het, je kan nooit op mijn smaak rekenen' lach ik 'Het is zes uur zullen we naar beneden om pizza te bestellen?' vraag ik Tess. 'Is goed ik begin ook wel honger te krijgen' 'Dat dacht ik al te horen' zeg ik en we lopen samen lachend naar beneden. 'Pizza bestellen' zeg ik vragend wanneer ik Khalid aankijk. 'Is al gebeurd zussie' 'Ugh stop met die bijnaam Khalid' 'Wat jij wilt zussie' ik negeer het en vraag welke pizza's hij heeft besteld 'Voor jou een shoarma en voor Tess een hawaii, ik hoop dat dat goed is' hij kijkt Tess vragend aan. Ik hoor Tess 'Prima hoor' antwoorden. Ik plof neer op de bank en precies dan gaat de bel. Ik zucht en sta gelijk weer op om met het geld naar de deur toe te lopen. '2 hawaii en 2 shoarma?' zegt de pizzabezorger 'Ik denk dat dat wel klopt' zeg ik en de pizzabezorger kijkt op. 'Oh hallo mooie dame' 'en hou maar weer op, geef die pizza's nou maar ik wil graag warm mijn pizza opeten.' ' dat word dan 43 euro madame' ik kijk hem geïrriteerd aan en geef hem het geld 'Laat de rest maar zitten' ik pak de pizza's en gooi de deur dicht. Ik zie dat hij een briefje met zijn nummer heeft achtergelaten op de pizza's en verfrummel het in mijn hand wanneer ik de woonkamer in loop. 'Dat duurde lang' zeurt Khalid. 'Ik kan er ook niks aan doen dat alle pizzakoeriers als een blok voor me vallen' grijns ik en ik gooi de pizza's op het tafeltje voor te tv. 'Netflix?' vraagt Tess en we stemmen allemaal toe. Ik begin aan mijn pizza wanneer de jongens een film uitkiezen en zoals gewoonlijk blijkt dit horror te zijn, iets waar ik echt niet tegen kan. Wish me luck.

Hello mensjes, eerste hoofdstuk!!! lijkt jullie het een beetje een leuk boek laat weten in de reacties! xx

spaze zoekt spaze~ Spaze FanfictionWhere stories live. Discover now