H. 3

556 17 16
                                    

Nikki pov.

Nadat we gister naar de mac zijn geweest zijn we weer naar huis gegaan en heeft zijn we naar een club gegaan. Het is nu een uur en iedereen is net een beetje wakker omdat we nogal laat gingen slapen. Eigenlijk is er vrij wienig gebeurd gister Tess heeft wat rond jongens gehangen en de jongens wat rond een paar meiden maar voor de rest zijn we bij elkaar gebleven. Omdat de jongens 16 zijn en ik en Tess 15 wilde ze ons niks inschenken en zijn we allemaal niet dronken geworden. De jongens hadden wel biertjes gefixt via een of andere guy maar verder niks. 'Guys?' vraagt Khalid 'Ja?' 'Zullen we naar de mac om te ontbijten' 'Ik denk niet dat ze nog ontbijt hebben om een uur' 'Dan pakken we een hamburger' iedereen stemt in en we pakken allemaal onze fietsen. Ik kijk er echt naar uit om achttien te zijn nooit meer fietsen en gewoon onafhankelijk zijn 'Dus wat vind jij?' vraagt Melle die naast mij fietst 'Huh wat?' vraag ik, oeps hij was blijkbaar tegen me aan het praten 'Ik vroeg of ik de MacChicken moest nemen of een Agnus Burger' 'Wat vind je het lekkerst?' vraag ik 'Even' 'Welke had je voor 't laatst?' vraag ik ik kan nooit zulk soort beslissingen maken waarom vraagt hij dat nou aan mij, ik lach in mezelf. 'Ehm de Agnus Burger' antwoord Melle 'Dan neem je nu de McChicken' 'Oke thanks haha' antwoord hij en we fietsen weer verder.

'Nikki?' vraagt Tess me 'Ja, je wilt zeker een foto he?' vraag ik lachend 'Jep ze hebben hier zo'n coole muur en...' 'Ik snap het al is goed kap ik haar lachend af 'Nou laat die muur maar zien, Khalid mag ik even je telefoon lenen jij hebt zo'n goede camera' 'Owh jahoor' ik krijg Khalid zijn telefoon en loop achter Tess aan naar de muur waar ze het over had. 'Dus jij en Mellle?' vraagt ze met een wenkbrauw omhoog 'Ik en Melle?' kijk ik haar niet begrijpend aan 'Ja! Jij en Melle ik zie wel hoe je naar hem kijkt' 'Is het zo goed te zien?' 'Ja, maar hij kijkt trouwens ook zo naar jou' 'Tess we zijn gewoon vrienden ga nou maar staan voor die foto' 'Jaja gewoon vrienden, we zullen zien' ze gaat leuk staan en ik maak een paar, nouja letterlijk 50 maar dat mocht ik van Tess niet zeggen foto's. 'Nu jij' roept ze 'Tess je weet dat ik liever achter de camera sta' het is echt waar Khalid vind het leuk om voor de camera te staan in tegenstelling tot mij, ik sta er liever achter. Ik heb ook maar een paar foto's op insta staan en post echt bijna nooit wat. 'Jawel kom nou gewoon!' ik ga met veel tegenzin tegen de muur staan en Tess maakt een paar foto's 'Kijk deze is fk leuk!' 'Laat eens zien' ik ga naast Tess staan en zie een foto waar ik, vind ik zelf, best wel slecht op sta maar Tess is helemaal enthausiast dus het zal we meevallen. 'Ik weet niet hoor' geef ik toe Tess blijft enthausiast en ze zegt dat ik hem gewoon moet posten. We lopen samen terug naar de jongens en ik gooi Khalid zijn telefoon naar hem toe hij vangt hem met gemak, volgens mij hebben we dat echt al te vaak gedaan. Ik ga weer naast hun zitten en drink mijn cola op. 'Zullen we gaan?' vraagt Melle en we gaan naar huis.

Melle pov.

Ik heb Khalid zijn telefoon gepakt en scroll wat door zijn gallerij heen tot ik de foto's zie die de meiden vanmiddag gemaakt hebben in de Mac. Ik bekijk de foto's van Tess en scroll wat door tot ik foto's zie van Nikki. Het zijn echt mooie foto's ze had gelijk over de camera van Khalid. Niet dat zij zelf niet mooi is maar de camera legt het mooi vast. Ik stuur de foto's via de whatsapp van Khalid naar mezelf en verweider vervolgens de berichten op Khalid zijn telefoon. Ik kijk op omdat Khalid aan komt lopen 'Yo bro' 'Heey' antwoord ik 'Blijf je slapen of ga je naar huis?' vraagt Khalid, shit dat is waar ook ik moet nog naar huis 'Ik ga wel naar huis tot morgen bro' ik pak mijn spullen en zeg Khalid gedag want Nikki en Tess zijn weg om Tess weg te brengen.

Wanneer ik thuis kom word ik begroet door mijn moeder ik glimlach en zeg dat ik nog even wat ga leren. Als ik boven kom komt er niks meer van dat leren omdat ik continu aan dit weekend terugdenk. Nouja vooral aan Nikki dan, ze is zo mooi en lief. Maar het gaat toch nooit iets worden tussen ons want ze is het zusje van een vriend, Khalid.

Nikki pov.

'Ben er weer' schreeuw ik door het huis heen. 'Is goed, Melle is net weg' krijg ik als antwoord van Khalid 'Okayy'. Dus Melle is al weg, jammer ik heb hem niet meer gezien maar volgens mij zit hij bij ons op school dus dan zal ik hem morgen wel weer zien. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik toegevoegd ben aan een whatsapp groep.

Efteling

061234567
Yo, dit is de groep voor volgende week zaterdag als we naar de efteling gaan om te shooten, de fotografen zitten hier ook in.

Khalid
Is goed, Nikki mocht mee toch?

061234567
Ja hoor! gezellig

Melle
Yo, is goed

Okayy wie is wie?

061234567
Thomas

067654321
Is goed guyss, ik ben sem c btw

069872563
Tim hier!

069876543
Lotte, een van de fotograven

065544332
Sem vd

067895432
Anna, ook een van de fotograven

069876123
Daan hiero

Heb er zin in tot dan!

Sem vd
Ja, ik ook tot dan!

Daan
Tot dan!

Ik sluit het gesprek af en ga naar mijn insta, ik like nog even wat posts en doe dan mijn telefoon weer weg.

Heuy nieuw hoofdstuk, hoe vinden jullie het en word het niet te cliché of vinden jullie dat juist leuk??
xx-Hinnielove

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

spaze zoekt spaze~ Spaze FanfictionWhere stories live. Discover now