Oneshot-Kim TaeHyung

3.4K 95 20
                                    

Stăteai pe canapea si te uitai la televizor,era o seara obișnuită ,mai erau câteva ore si Tae sosea de la antrenamente,in seara asta ai fi vrut să vă uitați la televizor si sa mâncati ceva bun,ai mai stat putin si ai decis să te duci să te schimbi in pijamale. Te-ai dus în camera si te uitai la dulap fiindca nu stiai ce pijamale sa-ti iei, ceva pufos sau comod. Iti dai hainele jos si rămâi în lenjerie in timp ce inca te holbai la dulap,dar nu după mult timp simti doua mâini pe talia ta,te speri si din instinct te întorci si vrei sa lovesti persoana respectiva,dar realizezi ca era Tae.
- Usor periculoaso! *rade*
- Scuze...dar nu trebuia sa ma sperii.
- Offf...imi pare rau.
- Nu-i nimic,dar de ce ai venit acum?
- Eh...nu mai rezistăm sa stau fără tine.
Înroșești la cuvintele lui Tae,dar nu mai apuci sa zici nimic deoarece acesta te ia în brațe și te pune pe pat.
- Toată ziua m-am gândit la tine si la corpul tau,spune Tae extrem de aproape de fata ta încât îi puteai simti respiratia caldă care iti dădea fiori.
Sărutarile lui umede si moi pe gâtul tau erau cea mai plăcută senzatie care te făcea să gemi instant,V coboară cu sărutarile pe gâtul tau unde trasează mici dare de saliva cu limba care îți îngreunau respiratia,a ajuns în zona sanilor tai,ti-a dat jos sutienul si a început să-ți maseze ambii sâni in timp ce iti sărută abdomenul. Coboara cu sarutarile pana la feminitatea ta si isi baga o mana in chiloți tai,simti o mica durere provocată de faptul că Tae a introdus doua degete in tine si le misca lent.
- Hmm...a-ahhh~
Gemetele tale il excitau din ce in ce mai mult,își misca degete mai repede Si mai repede până nu mai puteai sa spui nimic in afara de a geme. Îsi scoate degetele din tine se ridică din pat si de duce in camera alăturată.
- Revin imediat Babygirl!
Ai dat din cap aprobator nu mai puteai spune nimic deja erai extenuata. Se întoarce peste câteva secunde cu un prezervativ,se așează în pat si ți-l da tie,te uiti la el nedumerită.
- Hai Pisi,te las pe tine să-l pui.
Te supui cuvintelor lui Daddy si i desfaci fermuarul pantalonilor,iti bagi mâinile jucăușe in boxeri lui...o avea destul de mare si stiai ca o sa te doară,dar totusi continui,i pui prezervativul si te așezi pe spate,el se poziționeaza la intrarea ta .
- Esti pregatita iubire??
- D-da...
Tae intra cu putere in tine facandu-te sa gemi instant si incontrolabil,se mai apleca si iti mai saruta sânii si abdomenul,amândoi erați încălzit la maxim si simțeai nevoie de mai mult si mai mult.
- Daddy,mai repede!!!
- Daca tu vrei iubire.
Tae se conformează și incepe sa se miste din ce in ce mai repede.
- Ahh-ahhhh~
Te apropiai te punctul culminant si el la fel,amândoi respirati greu,iar camera fusese plină de gemetele voastre de plăcere,asa ca v-ați dat drumul cam in același timp,Tae căzând peste tine extenuat.
  - Esti superba,spune V,te ia în brațe și adoarme.

  Ok,deci...sper ca va place acest capitol,am lucrat destul de mult si am incercat sa fiu cat de perversă se poate ca sa iasa mișto.Va pwp
❤❤❤

BTS reactions-oneshot.Where stories live. Discover now