oneshot- Park Jimin

2.5K 77 18
                                    

Tu cu Jimin sunteți bff și decideti sa vă întâlniți în club,stați ce stați si incepe o melodie mai lenta te ia la dans,încercând să te retragă într-un colt,acolo unde te lipește de corpul lui și îți șopteste la ureche
-Ce spui daca...am fi...mai mult...decât prieteni?" apoi te saruta ușor pe gât își pune mâinile pe fundul tau si strânge usor.
-...sus este o camera doar pebtru noi dacă accepți...promit sa fiu blând..." . Tu accepți si te duce repede in cameră și te pune la perete, începe să te sărute, apoi te pune in pat și te dezbraca încet,savurandu-te din priviri,erai asa jenată de tot ce se intampla,dar iti plăcea.Jimin iti sărută abdomenul de unde pleacă un fior prin tot corpul tau,tremuri si gemi de plăcere,asta excitandu-l foarte rau pe Jimin .Scoate ceva micuț si albastru din buzunar,era un...un prezervativ realizezi tu după ce te uiti mai bine,il pune pe masa .
- Pe asta o să-l folosim mai tarziu iubire,îți bagi mâinile jucăușe sub tricoul lui,il mângâi pe spate si din când în când il zgâri cu unghiile.
- Mai ce pisicuta rea am, nu mai rezistai trebuia sa-l simti in tine, era prea irezistibil.
- Eu cred ca al trebuia sa-l folosim acum, spui si iei prezervativul.
- Wow... Doar daca mai rogi frumos.
- Te rog, Daddy...am nevoie.
Jimin rade, isi sa jos pantalosi, se uita la tine insistent asa ca ai inteles ce vrea, iti bagi mânutele obraznice in boxeri lui, scotand la iveala barbatia lui, iei prezervativul si il pui. Acesta se pozitionează la intrarea ta si începe să te penetreze cu miscari rapide și adânci, la început ai vărsat câteva lacrimi până te-ai obișnuit cu mărimea lui, dar după aceea a devenit o plăcere de nedescris pentru amândoi. Corpul tău micut si rușinos îl excita pe Jimin până peste cap, iar acum ca te are vei fi numai a lui. După multe minute de plăcere si agonie Jimin și-a dat drumul pe pieptul tau, dar si daca ți-ai dat drumul acesta a insistat să-l lasi sa te guste, înainte sa faca orice mișcare care ți-ar putea provoca durere te saruta si iti spune că te descurci extraordinar. Nici nu sti când s-a terminat totul, dar tot ce stiai era ca acum esti in brațele iubitului tau. ❤❤❤

Doamne am luat-o razna, mintea mea e prea murdară în momentele astea. 😏🔞💦

BTS reactions-oneshot.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum