10 | Maça İnfazı

79 6 10
                                    

Uçabilen bir zırha sahip olan Frank, içerisinde olduğu savaş alanının dar olduğunu düşünerek, Joker'i yakalayarak yukarı çıktı. Yukarı çıktığında, bütün Gotham manzarası ayaklarının altına serilmiş oldu. Çıktıkları yer, kullanıma kapatılmış olan bir eğlence merkezinin yönetim binasıydı. Zaman içinde Joker'in ve diğer suçluların ufak değişimlere maruz bıraktıkları bir yönetim binası.

Yere doğru dalış yaptı ve Joker'i toprak zemine gömdü. O denli hızlı inmişti ki, Joker'in bedeninin yere çarpmasıyla etrafa toprak parçaları dağıldı. Yere yapıştırdığı rakibine fırsat tanımadan, ayağını yerdeki suratına doğru yaklaştırdı ve iticilerini çalıştırdı. Ayağından çıkan ateşlerle Joker'in simbiyotu çığlıklar atmaya başlamıştı ki, She Carnage tepeden aşağıya uzattığı koluyla Frank'i yakalayıp yukarıya çekti. 

She Carnage, Frank'i havada yakaladı ve az önce Frank'in Joker'e yaptığını şimdi Frank'e yapmak için simbiyot göğsünü tamamen sardı. Ancak az önceki anı tekrarlayarak yere sert bir iniş yapamadılar çünkü Clayface gelmişti ve ikisi Clayface'in içine düşmüştü. 

Frank, She Carnage ile kendisini hemen Clayface'ten dışarıya attı. İkisi de yerde yuvarlanırken Joker, Frank'i durdurdu ve iki simbiyot birden adamın üstüne saldırdılar. She Carnage, Frank'in kask camını kırmıştı ki, Clayface ikisini de yakaladı ve geriye doğru fırlattı. 

Hız treninin, çarpışan arabaların ve dönme dolabın arasında kalan bir açıklıkta dövüşüyorlardı. Az önce içerisinde durdukları bina diplerinde yerden göğe kadar yükseliyor ve sanki göğe varabilecekmiş izlenimi yaratıyordu. Onlar dışında orada ses çıkaran başka hiçbir şey yoktu. Hiçbir hayvan, hiçbir canlıdan iz yoktu.

Kostümün enerjisinin tükenmeye başladığını fark etti Frank. Enerjisini doldurmaya pek vakti olmamıştı ve kullandığı enerji kaynağı da zırhın gereksinimini yeteri kadar karşılayamamıştı. Birkaç ışın attıktan ve birkaç dakika daha uçtuktan sonra zırhı bir metal yığınından farksız kalacaktı. İşini çabuk bitirmesi gerektiğini fark etti.

O esnada Harley kapalı giriş kapısını zırhıyla kırarak geldi. Zırhı uçurmayı bilemediği için yürüyerek gelmişti. Kapının kilitlerini kırarak açtıktan sonra, gördüğü manzara karşısında hemen Frank'e bağırdı. "Kadını öldürme Frank! O masum!"

Bunun üzerine Joker güldü. Hediyesini bekleyen bir çocuktan farksız biçimde yerinde zıplayıp ellerini ovuşturuyordu. "Sen de buna inandın mı Harley? Her zaman saf olduğunu biliyordum da, bu denli olabileceğini düşünmemiştim. Üstelik, senin sözlerinin bile bizim adamımıza karşı işe yarayacağını mı sanıyorsun? Beni öldürmeye öyle hazır ki, Carnage'ı da hiç düşünmeden öldürecektir. Ama hala göremedi, benim onu ondan önce öldüreceğimi."

Elini uzattı ve hız treninin raylarından bir demiri söktü. Mızrak gibi kavradığı demir çubuğu, mızrak gibi fırlattı Frank'in durduğu yöne doğru. Hemen kenara çekilen Frank'in yanından gerilmiş yaydan fırlayan ok gibi geçti çubuk ve arkasındaki bilet gişesinin duvarına saplandı. 

"Saldır onlara tatlım, senin gerçek vahşetini görsünler," dedi Joker ve She Carnage bir saniye dahi beklemeden saldırdı. İki kolunu da savaş baltasına çevirmişti ve Harley'i hedef almıştı. Ne yapacağını kestiremeyen Harley, bir şekilde ışın atmayı denedi ve başardı da. Ancak üstüne hücum eden kadın hepsinden kaçmayı başardı. Clayface onu durdurmak için şansını denedi ancak yükseğe zıplayan kadın Clayface'i de geçti. Harley'e ulaştı ve durdurulamaz hamleleri ile Harley'in zırhını parçalamaya başladı. 

O sırada, arkasındaki duvara saplanmış demir çubuğu alan Frank, "Yıllar önce ölmeliydin soytarı," dedi ancak bu sefer direkt olarak saldırmadı. Bilet gişesinin arkasına yığılmış başka bir demir sopa daha aldı ve ikisini çarpıştırdı. Joker'in simbiyotu etkilenmişti ancak olması gerektiği kadar değil. She Carnage, duyduğu seslerin etkisiyle dizleri üstüne çökerken, Joker sadece gerilemişti. 

İnfaz Maçası | Frank Castle x Harley QuinnWhere stories live. Discover now