Απόκριες. (8)

81 13 6
                                    

Εππ αγάπες τι κάνετε; Έχουμε καιρό να τα πούμε εδώ.

Απόκριες το θέμα μας σήμερα..

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τη Τσικνοπέμπτη που μας πέρασε εμείς στο σχολείο μας ψήνουμε σουβλάκια κτλπ. (Δεν ξέρω για σας😂)

Όλα κυλούσαν όμορφα. Χορός κέφι χαρά μέχρι που ένας συμμαθητής μας βγαίνει από το σχολείο και ανεβαίνει σε ένα μηχανάκι που δεν είναι δικό του,δεν ξέρει καλά καλά να το οδηγεί και έχει κ ένα παιδί πίσω του να το πηγαίνει βόλτα.

Το αποτέλεσμα; το παιδί έπεσε από το μηχανάκι σκίζοντας με βαθύ τραύμα το πηγούνι του αλλά και τη μύτη του και το χειρότερο; Σπάει και κομμάτι από τα 2 μπροστινά του δόντια.

Πληροφορίες για αυτόν το μαθητή: άριστος, καλός χαρακτήρας,δε καπνίζει,συνεπής κτλπ.

Θέλω να πω πως το παιδί αυτό δεν είχε δώσει δικαιώματα σχολιασμού εκτός από εκείνη την ημέρα. Δεν είναι από τους "μάγκες" που λέμε.

Τέλος πάντων οι καθηγητές δεν μαθαίνουν πως έπεσε από το μηχανάκι αλλά πως <<τραυματίστηκε>> από μια <<μπαλα>>

Και έχω ερώτηση τώρα. Γιατί είναι ένδειξη μαγκιάς να ανεβαίνεις στα μηχανάκια κ να τρέχεις απλά για να δείξεις πως μπορείς να το κάνεις;

Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι μαγκιά να αρπάζεις το μηχανάκι και να τρέχεις χωρίς όρια ενώ ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι σε σένα αλλά και σε αυτόν που έχεις μαζί σου.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα λοιπόν.. Και φαίνεται πως το πάθημα έγινε μάθημα. Τωρα δεν ξέρω τι θα κάνει στη συνέχεια αλλά τουλάχιστον το κάρμα του έδειξε τι θα συμβεί την επόμενη φορά αν κάνει το ίδιο.

Προσωπικά εγώ το παιδί δεν το λυπήθηκα γιατί χωρίς λόγω βγήκε από το σχολείο ξαφνικά χωρίς να έχει καμία άδεια, χωρίς να του έχει επιτραπεί τίποτα και οδηγεί ξένα μηχανάκια χωρίς καν ο ίδιος να ξέρει... οπότε όσο σκληρό κι αν ακούγεται ούτε στεναχωρήθηκα ούτε με ένοιαξε γιατί κατάλαβα πως με αυτή την πράξη του νόμιζε πως θα είναι ο "καλύτερος"

Φυσικά όμως όταν έπαθε το ατύχημα ενδιαφέρθηκα να μάθω τι έγινε αλλά οταν κατάλαβα πως είναι καλά τότε αναρωτήθηκα και είπα "γιατί να γίνει αυτό το πράγμα από αυτό το παιδί"

Εσείς τι λέτε για αυτό;

Εχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο δικό σας σχολείο;

Θα τα πούμε ξανά σε ένα επόμενο περιστατικό. (Καλό Ή Κακο)

Το Ημερολόγιό μου.Where stories live. Discover now