Όλα θα περάσουν. (10)

62 8 21
                                    

Καλησπέρα αγαπες παλι σε μια ακομα σελίδα αυτου του ημερολογίου. 😂

Ευχομαι να είστε καλα και υγιείς. Να προσέχετε και να μένετε σπίτι ετσι;

Παμε τωρα στο σημερινο θεματάκι. Η ώρα ειναι 02:54 τα ξημερώματα που γράφω και αυριο εχω διαδικτυακό φροντιστήριο. ΥΠΕΡΟΧΑ.

Σημερα θελω να κανουμε μια μείξη απο τα προβλήματα. Σας εχω κατι για Κορονοιο και πανελλήνιες φυσικα.

Ξεκιναμε!

Κορονοιος: Συγνώμη ρε παιδια. Μονο εγω αναρωτιέμαι γιατί απο τη στιγμή που βρέθηκε το 1ο κρουσμα στην Ελλάδα δεν έκλεισαν εντελώς τα σύνορα;

Μονο εγω δηλαδή αν ήμουν πρωθυπουργός θα τα έκλεινα απο το 1ο κι ολας κρούσμα για να μην κινδυνεύσει καποιος αλλος ανθρωπος;
Δεν εχω καταλάβει ακομα γιατί δεν εγινε αυτο. Ειναι πολυ απλο

Συνεχίζω με τον εγκλεισμό στα σπιτάκια μας. Εχω να σας πω πως ειμαι απο τον Νομό Ηλείας και σε εμας τα σχολεια έκλεισαν νωριτερα γιατί βρέθηκαν 40 κρούσματα μαζικα. Οποτε εμεις είμαστε κλειστα απο την 1η Μαρτίου.

Που σημαίνει πως ειμαι 1 μήνα και κατι μέρες στο σπίτι (καραντίνα). Οπότε μην ακουω δεξια και αριστερά "δε μπορω , θελω να βγω". 1 μηνα ειμαι σας λεω.

Νταξει δε με απασχολεί κ πολυ γιατι ειμαι και σπιτογατος😂. Οποτε με βόλεψε να σας πω καπως...

Φευγω απο κορονοιο και συνεχίζουμε τη ροη του προγράμματος μας

Μας έχουν λιγο μουτζωσει φετος με τις πανελελε ολε; τι ειναι αυτα ρε παιδια;

Δε ξέρουμε τι θα γινει με την υλη, δε ξερουμε ποτε δινουμε (Σεπτεμβριο ή Ιουλιο;) , εχω ξεχασει αυτα που εχω διαβάσει και γενικα αν περασω εμενα να με χεσετε.

Το μονο καλο ειναι οτι έκλεισαν τα σχολεία γιατι το μονο που μας προσέφεραν ηταν κου-ρα-ση.

Δε μπορει κατα τη γνωμη μου ενας καθηγητης να βοηθήσει 20+ παιδια σε μια ταξη. Πρώτον γιατί ειναι πολλα τα παιδιά και 2ον δε φτανει η ωρα.

Οποτε το φροντιστήριο σε βοηθα καλυτερα να λύσεις τις απορίες σου κ να σε πιο συγκεντρωμένος.

Αυτα απο μενα. Με επιασε μια υστερία και ειπα να γράψω.

Οπως ειπε και ο Λακης ο Γαβαλάς " Καποια στιγμή θα βγεις απ τη φυλακή. Κατσε τωρα προετοιμάσου, γυμνασου και γινε Ντανα Καραντανα"

Θα βγουμε απο τα σπιτακια μας, θα αγκαλιάσουμε σφιχτα τους φιλους μας (Mairi28) θα παμε παλι στις καφετέριες, το καλοκαίρι βεβαια σκατα θα ναι ετσι οπως γιναμε (με πανελελε), και ισως ολο αυτο μας εκανε και ενα καλο για να αναθεωρήσουμε καποια πράγματα που νομιζαμε πως ειναι δεδομενα.

Σας φιλώ, θετικη ενέργεια και ο ουρανός θα γινει πιο γαλανος. Γιατι μετα τη βροχή έρχεται το ουράνιο τοξο. Μπορεί μέχρι τώρα το '20 να μην ειναι καλο αλλα που ξερετε πως θα εξελιχθεί;

Μετα απο κατι κακο έρχεται παντα κατι καλο!

Το Ημερολόγιό μου.Where stories live. Discover now